MPC 1000 - neoreginální 128 ram

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

MPC 1000 - neoreginální 128 ram

Příspěvek od 303 » 28 zář 2010 17:47

Zdravim,chtěl jsem se optat jestly někdo náhodou neví , jestly jde do MPC 1000 namontovat jiná (neoreginální )ramka než AKAI EXM128 ? slyšel jsem, že to jde ....nemáte někdo zkušenost s touto problematikou ?

CliffhAnger
Příspěvky: 97
Registrován: 18 srp 2009 12:30

Re: MPC 1000 - neoreginální 128 ram

Příspěvek od CliffhAnger » 28 zář 2010 20:30

http://www.alza.cz/256mb-so-dimm-sdram-d51803.htm .. tohle je to co tvoje MPC potřebuje:)...sám mám a v pohodě...jinak to ale může být jakákoliv PC 133 144PIN CL3 SODIMM 256MB ramka kterou najdes.....

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: MPC 1000 - neoreginální 128 ram

Příspěvek od peteness » 28 zář 2010 22:01

jo jde to ja mam z americke ebaye levnou ramku, tam jsou vetsinou reklamy kolem toho, staci pohledat

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: MPC 1000 - neoreginální 128 ram

Příspěvek od 303 » 28 zář 2010 23:12

OK...super ,díky Cliffh Anger..paráda 800 stovek

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: MPC 1000 - neoreginální 128 ram

Příspěvek od mONOGRAm » 29 zář 2010 12:56

a z tej 256ky vie vyuzit plnych 256, ci len 128 MB?

triska.lukas
Příspěvky: 2
Registrován: 19 dub 2010 23:56

Re: MPC 1000 - neoreginální 128 ram

Příspěvek od triska.lukas » 30 zář 2010 19:51

Jen 128MB, mpc totiž tu kartu čte jen z jedný strany :)

Odpovědět