nahradní varianta k alesis io2

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
kolonista
Příspěvky: 123
Registrován: 13 čer 2005 16:31

nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od kolonista » 11 bře 2009 11:55

zdravím ,nikde se mi zminovanou zvukovku nepodařilo sehnat,nevíte o nějaké která splnuje stejné funkce a je za podobnou cenu? díky

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 327
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Příspěvek od mando » 11 bře 2009 12:57

videl som v inzeratoch mackie onyx satellite ktora prevodniky nema horsie a ma super preampy

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 327
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Příspěvek od mando » 11 bře 2009 12:58

ale zabudol som - mackie je firewire

z usb rieseni emu 0404 alebo tracker pre

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 bře 2009 13:05

este je tu tapco v usb aj fw verzii ale nema spdif

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 11 bře 2009 14:39

Edirol UA-25EX napriklad

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Příspěvek od komasix » 20 bře 2009 08:46

Ahoj kolik by si byl schopnej za ni dát?
jednu mám... chtěl bych upgradeovat navíc vstupů.
komasix
EDIT: teda bavim se o alesis IO2

Bobes
Příspěvky: 1
Registrován: 23 bře 2009 00:41

Příspěvek od Bobes » 23 bře 2009 00:46

Cau narazil jsem nahodou na to ze bys ji prodal. No nová stoji 3400 dal bych za jetou 2500? Jinak byvám v praze.

kolonista
Příspěvky: 123
Registrován: 13 čer 2005 16:31

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od kolonista » 10 dub 2009 15:08

tak jsem alesis již sehnal ,nemám ale český manual ,nemohli by jste mi někdo hodit odkaz ,kde bych ho mohl stáhnout? díky

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od safa » 10 dub 2009 15:24

kolonista píše:tak jsem alesis již sehnal ,nemám ale český manual ,nemohli by jste mi někdo hodit odkaz ,kde bych ho mohl stáhnout? díky
... ten ti mel dat tvuj prodejce, takze nejlepe se pro napravu tohoto opomenuti obratit na nej.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

kolonista
Příspěvky: 123
Registrován: 13 čer 2005 16:31

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od kolonista » 11 dub 2009 10:33

no slíbili mi že ho dodají během příštího týdne,ale stejně jsem ho už nainsatloval a ted mám problém .Při přehrávání hudby ze zvukovky jde hudba ,ale nějak nemůžu přijít na to jak přes tu zvukovku cpát zvuk do nuenda,při zapnutí nuenda si automaticky nuendo seřidilo drivery ,ale když do alesis zapnu mikrák nejde do nuenda žádný zvuk ,někde je zřejmě třeba udělat nastavení alekdyž kliknu třeba na alesis fire control panel ,tak tam jsou všechny kolonky zamrzlé ,nevíte náhodou někdo víc o tom?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od Pytkin » 11 dub 2009 10:53

v nuende F4 a musis si nastavit vstupy a vystupy ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od kexik » 11 dub 2009 11:32

kolonista: a aku samplovacku mas nastavenu v projekte? alesis vie v duplex mode len 44.1-48kHz

kolonista
Příspěvky: 123
Registrován: 13 čer 2005 16:31

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od kolonista » 12 dub 2009 00:31

když dám v nuendě f4 ,naskočí mi v nabídce pouze interní zvukovka kterou mám sound blaster live! nikde není ani zmínka o alesis,co se týče samplovačky tak to nevím jak zistím,Ale tvaří se to vše tak jako by tam to alesis ani nebylo.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od Pytkin » 12 dub 2009 00:42

no ak ti naskakuje interna zvukovka , tak si si neprehodil ASIO driver v nuende .. Menu Devices -> uplne dole Devices Setup .. a tam si najdi VST AUDIOBAY .. ci tak dako .. a tam sa vybera ASIO driver .. tam si vybera nejaky , co je k alesisu ..

kolonista
Příspěvky: 123
Registrován: 13 čer 2005 16:31

Re: nahradní varianta k alesis io2

Příspěvek od kolonista » 12 dub 2009 09:54

díky moc tak na tohle bych nepřišel,už to fičí,snad jen ještě malý dotaz mohu zvukovku alesis vypnout s usb kdykoliv se mi zlíbí a tak samo i zapnout,nebo je to třeba nějak v počítači odhlásit?(abych se třeba vyhnul nějakému poškození)taky jsem se chtěl zeptat ,vždy jsem řešil latenci audio zvuku tak že jsem si nastavil na liště v nuendu timecode ,chytnul jsem myší nahranou stopu a posunoval ji zpět tak dlouho dokud mi to zvukově nesedělo :oops: ,je v případě alesis na to nějaká lepší finta? každopádně ještě jednou velké díky

Odpovědět