Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
Freak
Příspěvky: 8
Registrován: 15 úno 2007 23:50

Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od Freak » 09 lis 2014 15:21

Mám Sample Tank 3 ,ale jsou tam nějaké ohavné zvuky bicích.Činely jsou naprosto nepoužitelné a jelikož mám nasamplované skvělé zvuky vlastních bicích,tak je chci nasát do Sample Tanku 3.V manuálu je jen popsáno,jak mám pojmenovat jednotlivé samply, např. C Bass drum.wav atd.. Všechny zvuky bicí soupravy mám tedy pojmenované podle jednotlivých not a nakopírované v adresáři. V Sample tanku v zvolím v menu imort samples najdu cestu k adresáři se samply a vše v menu označím dle potřeby a zvolím import, naběhne pouze hláška "error importing sample" Samply jsou vytvořené v Sound Forge 10, ve formátu wav, takže ve formátu by problém být neměl.Nepomůže ani, když samply uložím ve formátu *.aif

poradí někdo ? dík předem
Naposledy upravil(a) Freak dne 10 lis 2014 13:59, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od maux » 09 lis 2014 16:24

Řešil jsem něco podobnýho, pomohlo až YouTube...

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2682
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od MDudas » 10 lis 2014 01:15

Freak píše: Samply jsou vytvořené v Sound Forge 10, takže ve formátu by problém být neměl.
???
A co hovori manual od SampleTank? Nastavenia presne sedia?

Freak
Příspěvky: 8
Registrován: 15 úno 2007 23:50

Re: Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od Freak » 10 lis 2014 13:55

Jak jsem psal,samply jsem pojmenoval dle návodu od Sample Tank 3
Na youTube jsem našel jen něco k verzi 2.5, ale nic přínosného.

Freak
Příspěvky: 8
Registrován: 15 úno 2007 23:50

Re: Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od Freak » 10 lis 2014 13:56

maux píše:Řešil jsem něco podobnýho, pomohlo až YouTube...
A jakým způsobem ti to pomohlo ? Je to i odpověď na moji otázku ?

Freak
Příspěvky: 8
Registrován: 15 úno 2007 23:50

Re: Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od Freak » 17 lis 2014 21:43

taková důležitá věc a nikdo nic neví :-(

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2682
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od MDudas » 17 lis 2014 22:19

Sorry, SampleTank, zda sa, neni uplne rozsirena vec. Ja mam len staru v2.5 a odkedy mam Kurzweil, ani som na nu nesahol....
Toto si pozeral?

Freak
Příspěvky: 8
Registrován: 15 úno 2007 23:50

Re: Nefunguje import samplů do Sample tanku 3

Příspěvek od Freak » 08 bře 2015 12:32

Import nástrojů je již vyřešný, ale nemohu přijít na to, jak samply bicích nástrojů uložit, aby po krátkém zmáčknutí klávesy, zazněl vzorek celou délkou, jako tovární vzorky bicích.To samé v Cubase, při zapisování not v Drum editoru, který má jednotnou délku noty.Tam opět zazní importovaný sampl krátce, tedy nepoužitelně.A je nesmysl abych noty protahoval pracně v Grid nebo logical editoru.Nechápu, jak mohli dopustit, aby v tak ohromném množství nástrojů, nazařadili jediný slušný a použitelný Ride činel a kopulku činelu Ride .To je neodpustitelné.

Byl bych velice rád, kdyby mě někdo problém pomohl vyřešit, předem děkuji.

Odpovědět