Mě to přijde už naprosto, ale naprosto nezajímavý. Je to pořád dokola, jako kdyby nikdy nic jinýho než LA2A a LN1176 nebylo. Těch emulací jsou už desítky a 99.9% userů stejně originál nikdy neslyšelo. Tzn. když to bude mít pěkný GUI, klidně to může bejt udělaný v Reaktoru a nazdar. Z mýho pohledu jsou mnohem zajímavější a předevšim novější anebo aspoň trochu jinou cestou jdoucí koncepty, jako třebas Alpha od Elisya.
LA2A , 1176 jsou legendy, ktery jsou proste nejuzivanejsi jako standart ve studiich.proto tolik emulaci...
mam oboje jako HW a nejbliz jim je zatim asi TRack.
carloff píše:LA2A , 1176 jsou legendy, ktery jsou proste nejuzivanejsi jako standart ve studiich.proto tolik emulaci...
mam oboje jako HW a nejbliz jim je zatim asi TRack.
nepridu ti IKM klony prilis "blurred"? mne pride, ze white2A je hodne potlaceny na vyskach a celkovo zneje malo "dynamicky" - takze super na vokal ale skoro nepouzitelny na drum bus. NI verzia 76 aj 2A mi pride podstatne viac punchy, co osobne preferujem a pokladam za hw like
LA2A HW na drumbus nejde vubec pouzit.. basa zpev ..nic lepsiho neni.. ale na vsechno ostatni pomala
opto jako bus kompresor je obecne dost pomale. Jedine co bylo pouzitelne bylo Pendulum OCL2.
Roztrh se s tim pytel... me by docela zajimalo, jak na to (konkurenci) bude reagovat UA. Mimochodem to, ze tyhle veci bezej v guitar rigu mi pride fakt neprakticky.
carloff píše:LA2A HW na drumbus nejde vubec pouzit.. basa zpev ..nic lepsiho neni.. ale na vsechno ostatni pomala
opto jako bus kompresor je obecne dost pomale. Jedine co bylo pouzitelne bylo Pendulum OCL2.
pravda, ale IKM 2A mi pride trosku az moc rozplacly aj pomalym nabehom ale aj tym hishelf filtorm, ktory potlaca transienty takze aj na akusticku gitaru je to obcas len tak tak.
matucha píše:Roztrh se s tim pytel... me by docela zajimalo, jak na to (konkurenci) bude reagovat UA. Mimochodem to, ze tyhle veci bezej v guitar rigu mi pride fakt neprakticky.
Liquid Sound píše:Mě to přijde už naprosto, ale naprosto nezajímavý. Je to pořád dokola, jako kdyby nikdy nic jinýho než LA2A a LN1176 nebylo. Těch emulací jsou už desítky a 99.9% userů stejně originál nikdy neslyšelo. Tzn. když to bude mít pěkný GUI, klidně to může bejt udělaný v Reaktoru a nazdar. Z mýho pohledu jsou mnohem zajímavější a předevšim novější anebo aspoň trochu jinou cestou jdoucí koncepty, jako třebas Alpha od Elisya.
matucha píše:Roztrh se s tim pytel... me by docela zajimalo, jak na to (konkurenci) bude reagovat UA. Mimochodem to, ze tyhle veci bezej v guitar rigu mi pride fakt neprakticky.