Nové zvuky v syntezátoru Sytrus

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
macek
Příspěvky: 39
Registrován: 12 kvě 2007 13:08

Nové zvuky v syntezátoru Sytrus

Příspěvek od macek » 18 čer 2007 10:39

Zdravím.V FL Studiu jsem si oblíbil syntezátor sytrus pro nenáročné zatížení procesoru a RAMky.Tento syntezátor obsahuje něco kolem 300 zvuků,což je pro mne už málo.Má otázka zní:Existuje možnost nakrmit tento syntík novými zvuky?

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 18 čer 2007 11:17

No Maceku, kedze to vie importovat zvuky z Yamaha DX serie tak mas k dispozicii hektolitre zvukov

http://digitalmedia.oreilly.com/2005/04 ... tudio.html
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

macek
Příspěvky: 39
Registrován: 12 kvě 2007 13:08

Příspěvek od macek » 18 čer 2007 12:13

Tak to jsem už hledal a nevím kde je mám najít..Yamahu DX nevlastním..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 čer 2007 12:16

a potom je tu este pochybna moznost tie zvuky VYROBIT ;)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 18 čer 2007 13:29

v linke co som ti dal je tato linka
http://www.maths.abdn.ac.uk/~bensondj/html/dx7.html

ked tak sa zaregistruj na yahoo groups v DX mailing liste a vo files sekcii mas tiez tony zvukov
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

macek
Příspěvky: 39
Registrován: 12 kvě 2007 13:08

Příspěvek od macek » 18 čer 2007 20:09

Děkuji za doporučení,dostatečně jsem to nakrmil i když..zdá se mi že originální zvuky v sytrusu jsou daleko atraktivnější.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Příspěvek od Oxyygen » 18 čer 2007 22:54

macek. U normalnich syntaku jsou presety jen jakesi demo, ne vychozi produkt. Jestli chces zajimave zvuky, edituj je a pribliz si je obrazu svemu. Da to sice vic prace, ale stoji to za to Delat z jakehokoliv syntaku prehravac presetu je vic nez nepochopeni a degradace. Nebud "debil"..:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 18 čer 2007 23:16

oxyygen

co ja viem...dnes uz to moc neplati...presety v novodobych VAckach su podla mna uz trosku nieco ine, nez boli casy starych syntakov kde tovarenske presety emulovali piano/flute/brass...myslim si ze tovarenske banky napr. vira TI vyuzivaju moznosti syntaku naplno...a nie len TI, tak isto aj Micron, Andromeda a dalsie...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 18 čer 2007 23:24

inac aj tak su vsetky zvuky zavisle od toho aky ma synth engine...neda sa z daneho syntaku urobit zvuk ktory by znel charakterovo uplne inac, ako zneju jeho oscilatory, filtre, efekty...

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 19 čer 2007 00:07

bassline: to nic ale nemění na tom, že ty presety jsou tam k tomu, aby ti ukázaly možnosti

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 19 čer 2007 00:13

Myslim ze znacna cast normalnich uzivatelu vcetne takzvanych profiku pouziva presety, maximalne je lehce upravujou (ono nesmele krouceni cuttofem filtru). Programovani je vyssi divci a rekl bych, ze na to zdaleka ne kazdej ma bunky.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 19 čer 2007 08:28

To si ako k tomu dosiel? Pustil si k syntaku tatinka? Vsetkych co osobne poznam a maju syntak su dost technicky zalozeny, inak by si asi kupili nejaku samohrajku alebo piano masterkeyboard.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 čer 2007 08:33

bassline píše:inac aj tak su vsetky zvuky zavisle od toho aky ma synth engine...neda sa z daneho syntaku urobit zvuk ktory by znel charakterovo uplne inac, ako zneju jeho oscilatory, filtre, efekty...
zjavne nepoznas presety k sytrusu... su prave o tom, flauta, kopak

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 19 čer 2007 08:35

ja som urobil narychlo nejake grooves a celkom ma to impresslo, takisto dema na sytrus.com su super.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 19 čer 2007 09:07

Cyril píše:Myslim ze znacna cast normalnich uzivatelu vcetne
takzvanych profiku pouziva presety, maximalne je lehce upravujou (ono nesmele krouceni cuttofem filtru). Programovani je vyssi divci a rekl bych, ze na to zdaleka ne kazdej ma bunky.
Ake bunky, prosim ta...kreativita a trpezlivost je to co potrebujes :-)...except FM :lol:

Odpovědět