Otočená fáze
-
Otočená fáze
Zdravim, potřeboval bych helpnout:). Samplil jsem si nějaké bicí ze superrior drumeru 2 do mpc1000 a mám to řešené tak že výstup zvukovky(lexicon i-onyxu22) mám vpíchnutej do stereo vstupu mixáku(Soundcraft Notepad 102). Do dalšího stereo vstupu mám píchnutý mpc. Celkový výstup mixu mám do vstupu v mpc abych mohl samplit vše co leze ze zvukovky a monitory mám normál na výstup pro monitory. Jenže jsem samplil jednotlivý bicí a zapoměl jsem mutnout výstup z mpc a v podstatě vše co jsem nasamplil zní jako z phase shifteru což je děsný pro bicí.Můj dotaz spočívá v tom jestli se dá pomocí nějakýho softu ta fáze nějak vrátit nebo jestli už je to nemožný když je to už nasamplený takhle blbě. Těch samplů bylo totiž hodně v několika velocity vrstvách a nechce se mi to dělat vážně znova, vyhrál jsem si z jmény samplů jako snad nikdy, abych měl vše pěkně rozdělený a představa že to budu na tom mpc dělat znova mě deprimuje. Proč se mi to stalo spočívá v tom že jedinej zvukovej výstup jsem měl zrovna do sluchátek který bohužel nebyli píchnutý do výstupu na mixáku ale na zvukovce takže jsem neslyšel co nahrávám tím pádem jsem to nemohl eliminovat hned na začátku a s pocitem že je vše v cajku jsem radostně samplil
...Díky moc za všechny rady....

Re: Otočená fáze
to asi nelze, garbage in=garbage out
-
Asi ne no, bohužel, jen jsem si řikal jestli náhodou něco na to neexistuje, náhoda je blbec. Už to samplim stejnak znova, ale je to k nas*ání.
Myslim že v Izotope Ozone se daj otáčej fáze.
Prispevok bol praveny mnou, pretoze neviem citat 

Naposledy upravil(a) Venti dne 18 úno 2011 17:04, celkem upraveno 1 x.
hmm nepochopili jste otazku, ta znela, jak ze zmrseneho samplu udelat kvalitni. otacet faze muzes od rana do vecera, ale moc platne to nebude
Ah...On ma dva krat ten isty signal nahraty, ze ?
Tak to som fakt zle pochopil.. nic som nepovedal.. toto sa fakt neda opravit.
-
Díky moc za odpovědi, už jsem to nasamplil znova takže už je to jedno, ale zkušenost aspoň do budoucna, abych si dával většího bacha.....asi můžete dát "lock"...