Prosím potřebuju akutně rozladit midi stopu (flašinet). Samotnej instrument (presonus) to neumožnuje a midi efekty sem nikdy nepoužíval. Dá se něco stáhnout nebo nějak v Cubase5?
Díky všem za rychlou odpověd!!!!
POMOC: midi vst detune
-
- Profesionál
Re: POMOC: midi vst detune
muzes exportovat do audia a tam uz je to snadny...
to jo ale já s tím ještě musim pracovat. Neumim v midi rozladit o míň než pul ton.
co zkusit pičbend ?
Jeho použití by mohlo být zrovna u flašinetu i kreativnější, než jen pouze jednou stabilně rozladit.
Klidně dát pitch informaci před každý tón jinou.
Jeho použití by mohlo být zrovna u flašinetu i kreativnější, než jen pouze jednou stabilně rozladit.
Klidně dát pitch informaci před každý tón jinou.
no hlavne kazdy ton by mal byt inak rozladeny ne ? v audiu sa stratia informacie o tonoch .. rozhodne by bolo lepsie to riesit v midi .. optimalne v instrumente .. ak nema moznost nejakeho random detune , tak potom bendom ako pise jackies .. mozno pouzit daky automatizacny nastroj na to ..
Mohlo by to jít možná v Logical editoru.
Zkopírovat midi stopu, posunout jí nepatrně zpět, zkrátit hromadně noty na 16ky, vyměnit note za pitchbend, a zadat parametry, možná random....
Vrátit eventy do orig. stopy.
V něm ale moc silný nejsem, a nechce se mi to teď študovat zda-li by tak šel náhodně rozladit každý tón.
Vařím z vody a píšu asi blbosti protože se mi chce spát.
Stejně to máš nejspíš jen na nějakou bejkovinu
Zkopírovat midi stopu, posunout jí nepatrně zpět, zkrátit hromadně noty na 16ky, vyměnit note za pitchbend, a zadat parametry, možná random....
Vrátit eventy do orig. stopy.
V něm ale moc silný nejsem, a nechce se mi to teď študovat zda-li by tak šel náhodně rozladit každý tón.
Vařím z vody a píšu asi blbosti protože se mi chce spát.
Stejně to máš nejspíš jen na nějakou bejkovinu

vsak to urob v nejakom inom sw, ktory to vie... vyzen z presonusu midi stopu, natiahni ju do ineho daw, rozlad, vyzen midi a natiahni spat do presonusu...
inak ak presonus nevie aspon rucny fine pitch na kazdu notu, tak je to o nicom program... toto je fakt zakladna vec
inak ak presonus nevie aspon rucny fine pitch na kazdu notu, tak je to o nicom program... toto je fakt zakladna vec
alebo skus tobyho humanisator...
http://www.tobybear.de/p_midibag.html
http://www.tobybear.de/p_midibag.html
Díky moc všem. Chtěl jsem to na flašinet. Nakonec stačilo bas separovat a dát do jiný stopy a tu celou rozladit plus trochu si pohrát s náběhama a uchylnej flašinet byl na světě... Ten poslední odkaz od Kexíka by asi byl řešením.
Myslel jsem jen že to pude jednoduše, že prostě jen někde nevidím tu funkci u kvantýzi.
Ještě jednou děkuju za ochotu... snad tohle téma pomůže dalším generacím.
Myslel jsem jen že to pude jednoduše, že prostě jen někde nevidím tu funkci u kvantýzi.
Ještě jednou děkuju za ochotu... snad tohle téma pomůže dalším generacím.