Potrebuju v nejakem softu naefektovat jeden sampl cinelu.

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Potrebuju v nejakem softu naefektovat jeden sampl cinelu.

Příspěvek od nunu » 16 pro 2006 11:45

Potrebuju v nejakem softu naefektovat jeden sampl cinelu.Potrebuju ho naefektovat tak,abych uz nevycerpaval vypocetni vykon efektaku v syntaku.Pote si ho dam do sampleru a pres sekvencer se bude spoustet.Jenze je tu male jenze.

Potreboval bych a to nevim jestli se mi povede to nejak matematicky spocitat aby se to opakovalo v presne definovanych intervalech nez prejde do ztracena.Predstavuju si to nejak tak,ze tam bude nejaka kolonka kde bych udal tempo a dalsi kde bych zadal pocet opakovani,nejakou krivku na opakovani a hotovo...Existuje vubec neco takoveho ? Nikdy jsem takto nic nedelal az nyni potrebuju,protoze to chci udelat dokonale.

Ani nevim jaky typ efektu na to pouzit a kde ho vubec hledat.Pomuze mi s tim nekdo ?

Je to presne do tohodle songu. http://touring.wz.cz/A groovy kind of love.mp3

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 16 pro 2006 14:32

a o aky efekt ma ist? ma sa to opakovat do ztracena = nejake echo?

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 16 pro 2006 14:44

Jo...

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 16 pro 2006 15:07

na to ti staci uplne najbeznejsie echo. napr. Waves 6-Tap

ak chces nieco free tak Voxengo Tempo Delay. povypinas tremolo aj EQ, nastavis tempo, a malo by to robit to co chces.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 16 pro 2006 15:17

Dik moc...Zkusim to nejak spatlat dohromady...Mam takovou myslenku jak to udelat.Nahrat klavir do midi,potom jej nahrat do audio stopy. Zaroven do dalsi audio stopy nahrat ten uder a na nej pustit to echo.Nejakou zmenou parametru bych mel docilit toho,ze mi to proste bude pasovat tak,jak ja chci a potrebuju.Az to budu mit casove vychytane tak pretahnout i s echem do audia a konec.

Je na tom postupu neco spatne ?Nebo mel bych to udelat nejak jinak ?

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 16 pro 2006 21:56

moze byt / dava to zmysel.

Odpovědět