Zdravím všechny,
mám problém a doufám, že mi někdo pomůže. Tedy jestli je to vůbec možné... potřeboval bych přeuložit banku do starší verze nki souboru. Zřejmně patch byl vytvořen v NI Kontaktu 3 a já mám verzi 2.2.3. Domnívám se, že v bance asi nebudou použity nějaké složité nové skripty. Jedná se o free banku. Akorát nevím jestli je to možné. A tak se Vás chci zeptat jestli by byl někdo ochotný to zkusit překonvertovat. Kdyby ano, tak já soubor uploudnu někam na síť. Archiv má cca 250 Mb.
Předem moc díky
Převod sample banky z NI Kontakt 3 do Kontaktu 2
Prevest banku z kontaktu 3 do kontaktu 2 bohuzel mozne neni. Aspon, co jsem ja pred casem zjistoval, nevim jestli se neobjevil nejaky tool, ale NI psali, ze to podporovane neni.
EDIT:
teda napada me, ze by to mozna slo oklikou - mit nejaky externi konvertor, treba CD Extract, tim prevest nki verze 3 do neceho jineho (nevim, treba .gig) a z toho potom do nki verze 2. Ale je to jen napad, nevim, jestli to vubec jde.
EDIT:
teda napada me, ze by to mozna slo oklikou - mit nejaky externi konvertor, treba CD Extract, tim prevest nki verze 3 do neceho jineho (nevim, treba .gig) a z toho potom do nki verze 2. Ale je to jen napad, nevim, jestli to vubec jde.