samply klavíru a pianin do filmové hudby:)

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

samply klavíru a pianin do filmové hudby:)

Příspěvek od Petr_Macháně » 15 říj 2007 15:54

Prosím sháním takové ty nádherné zvuky pián, jako maj například Galaxi II od soundsonline, ale to nemuzu sehnat ehm...)

prosím, potrebuju to k další hudbě, ten můj je moc elektrický

adam_kurutz
Příspěvky: 268
Registrován: 15 srp 2007 22:27

Příspěvek od adam_kurutz » 15 říj 2007 17:25

ak mozem hovoril za seba,urcite Malmsjo Grand Piano z VSL...samozrejme treba sa s tym hrat kym clovek spravi z toho ten zvuk ktory pocujes vo filmoch...v soundtrackoch sa pouziva tento klavir,alebo este ArtVista...
ak nemas podobnu moznost,potom sa da kuzlit aj s Steinway B,co je v EWQL GoldProXP,resp este mozno Concert Piano v Edirol HQ orchestra je tiez pekny
ked vies ako na neho....btw co pouzivas teraz ?

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 15 říj 2007 17:35

Neni piano jako piano, spousta VSTi a samplů je nádherných, ale nezapomeň že jde i o aranž a efekty a celkovej mix. Někdy by se člověk divil, jak zní suchej zvuk nějaký jedný stopy ve skladbě.
Nehledě na to, že piano je věčnej problém :-) Někomu vyhovuje víc bright někomu zase víc cut.
Jinak piano je skoro v každym sample based synťáku ...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 15 říj 2007 17:45

Poklop: jenže v tech sample based syntakach sou ty piana dost casto otresna.

Co accoustic piano od NI ? Slysel jsem jen nejaka dema.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 15 říj 2007 17:49

chtěl sem jen naznačit, že to neni jednoduché téma :-)
Jedině zkusit a zahrát si.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2007 17:49

nedavno som instalocal AC PIANO od NI a moc sa mi az tak nepacilo .. mne sa osobne najviac pacia Gigapiana .. konkretne bossendorfer je moj favorit ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 15 říj 2007 18:27

TOM-Thak píše:Poklop: jenže v tech sample based syntakach sou ty piana dost casto otresna.

Co accoustic piano od NI ? Slysel jsem jen nejaka dema.
no mne prave pride, ze tie HW piana ovela lepsie sedia v mixoch narozdiel od gigabytovych VSTi, ktore budto su same a OK alebo bordel v mixe...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 15 říj 2007 18:28

Pytkin píše:nedavno som instalocal AC PIANO od NI a moc sa mi az tak nepacilo .. mne sa osobne najviac pacia Gigapiana .. konkretne bossendorfer je moj favorit ..
mne sa AK Piano tiez nepaci, pouzivam stare AKAIacke zalezitosti do 128MB

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 15 říj 2007 18:57

Malmsjo Grand Piano z VSL> todle me docela zajíma

pro upřesnění > chci co možná nejkvalitnější zvuky, samozejme ze si snima pohraju, jde mi o to aby to bylo nadherne uz jen kdyz ta stopa bude hrat sama a nebude pokreslena, proste ten zvuk treba kerej slysim, kdyz posloucham ruzne koncerty a tak :)

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 15 říj 2007 18:59

jo a eště neco !!! :) Aby to slo votevrit v Nuendu 4, natahal sem Vienny a ty sou pro nejakej gig sampler a ty mi nejdou

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 15 říj 2007 19:07

Adam_kurutz > jojo, mam tu ten Steinway B v pro xp verzi asi si snim malinko pohraju

adam_kurutz
Příspěvky: 268
Registrován: 15 srp 2007 22:27

Příspěvek od adam_kurutz » 15 říj 2007 19:57

.giga otvoris v pohode bud v Halion 3/odporucane na .gig./ a tiez v kontakte

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2007 20:12

GIG otvoris v GigaStudio alebo najlepsie v GigaInstrumente (GVI)

adam_kurutz
Příspěvky: 268
Registrován: 15 srp 2007 22:27

Příspěvek od adam_kurutz » 15 říj 2007 20:14

no hej lenze je tu stary dobry problem s padanim gigastudia ,preto sa odporuca ako alternativa halion

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 15 říj 2007 20:24

Halion ?!!! Ja myslel ze halion je vst od steinbergu , nebo to neni program? Nefunguje to nahodou tak, ze otevru gig v halionu a halion v Nuendu ?

Odpovědět