Synthogy Ivory Italian Grand

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od marian » 27 črc 2010 16:11

Ahojte.
Chcem sa spytat ohladom tohto vsti, ze ci je "Italian Grand" vlastne samostatna aplikacia, alebo len rozsirenie toho hlavneho grand piano.
Nema s tym niekto skusenost? Potreboval by som nieco aspon trocha slusne na klavir.

Mam macbook pro, myslite ze by mi to tam spolocne s Cubase 4 bez problemov islo? Mam tu najmensiu konfiguraciu (2.26 Core 2 Duo + 2GB RAM). Potrebujem si hlavne nahravat vlastne projekty. Ziadnu velku mixaz tam nebudem robit.

A posledna otazka, kde to najlepsie kupit? Nic blizsie ako Thomann som nenasiel.

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od martinrx » 27 črc 2010 20:12

pokud se nepletu tak je Italian grand jen banka zvuků do aplikace Ivory.
Tu základní aplikaci používám a zní to pěkně - jako klavír velmi věrné. Myslím že procesor to uhraje bez problémů - 2GB RAM je trochu na hraně ale mělo by to stačit.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od fova » 27 črc 2010 20:49

Italian Grand muze fungovat ruznymi zpusoby:
- jako rozsirujici balicek do standardni instalace Ivory
- jako stand alone instrument, spousteny pres EXE soubor
- jako VST instrument, ktery si natahnes do Cubase/Logic/Sonaru.

Souhrne receno NEMUSIS mit standardni instalaci Ivory, aby ti fungoval Italian Grand.

Chce to alespon 2GB RAM, aby ti to slusne bezelo. Minimum je 1GB.

Ale tohle vse se muzes docist na webu Ivory. :wink:

Jinak take nevim o blizsim miste k nakupu, nez je Thomann (ja jsem kupoval Ivory prave tam).

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od marian » 27 črc 2010 22:42

fova dakujem za odpoved.
Na stranke Ivory som samozrejme bol, ale nebol som si isty ze ako to vlastne je.
A tie konfiguracie, popisu na webe vselico...

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od fova » 27 črc 2010 22:45

Myslim, ze tu stand alone feature u Italian Grand uvolnili autori teprve nedavno. Do te doby to byl pouze rozsirujici balicek k zakladni instalaci.

Proto najdes na webu spoustu matoucich informaci.

Jinak na 2GB mi to behalo uplne v pohode, ale uz si nevzpominam, jak to bylo, kdyz jsem mel jen 1GB - jestli se to vubec rozbehlo.
Ted mam 4GB a Quad Core :wink:

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od marian » 27 črc 2010 22:48

Treba k tomu este toto http://www.thomann.de/de/digidesign_i_lok.htm , ze?
Ine sa neda dufam kupit =)

Ako to vlastne potom funguje pri instalacii?

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od fova » 27 črc 2010 22:59

Hele ja uz to mam delsi dobu a tenkrat byl I-Lok volitelny. Mohl sis vybrat, jestli ho budes pouzivat nebo se zaregistrujes pres web. Takze ja zvolil bez I-Loku.
Ted, jestli spravne chapu informace na jejich webu, tak to bez I-Loku uz nejde. Ale byt tebou, tak vznesu dotaz na jejich hotline ( support@synthogy.com ) - jsou velmi ochotni. Jednou jsem jim napsal a odpovedeli mi e-mailem behem 1/4 hodiny!

Tady je popis, jak I-lok funguje:
http://www.synthogy.com/support.html#ilok01

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od fova » 27 črc 2010 23:05

Takze jim nemusis psat, tady je to jasne...

Ivory versions 1.64 and older (including Ivory 1.0 and 1.5 DVD installations), may be authorized with our original challenge and response system under Panther and Tiger. There is a 5 day grace period in which to run it without authorization. After the 5 days are up, Ivory must be authorized in order to run.

Beginning with Ivory 1.7, iLok authorization is required, and there is no grace period for Ivory 1.7. Once you have moved your Ivory license to iLok, it is no longer necessary to obtain unlock codes using the original system.

... dnes uz si bez I-Loku neskrtnes.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Synthogy Ivory Italian Grand

Příspěvek od Pytkin » 28 črc 2010 20:08

marian : checkni este toto http://www.pianoteq.com/ tiez to maju u thomanna ..

Odpovědět