TAPCO BLEND 16

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

TAPCO BLEND 16

Příspěvek od smog » 14 úno 2006 10:09

Vcera jsem narazil na tenhle novy sestnactivstupy mix http://www.tapcoworld.com/products/blend16/index.html , uzasna je jeho cena, udajne $380.99 Tapco produkty maji fakt uroven, mame doma monitory S5 a S8. Taky jsem se tu docetl chvalu na male mixpulty BLEND. Ze by zachrana pro lidi, co chteji kvalitni mix za malo penez a neveri Behringeru ? :?:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 14 úno 2006 10:59

mna zaujala ta ich usb zvukovka s preampom, ktory je na papieri nehorazne tichy na tuto triedu...

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 14 úno 2006 12:04

smog: a prvni pohled jsem zajasal a na ten druhy jsem to hned vyradil ze hry (pro absenci direct outu) - skoda ... nicmene ta zvukovka me zaujala taky - i kdyz bych radeji videl i FW variantu :-)
Holt - nikdo neni dokonaly

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 14 úno 2006 13:26

onehalph: a sakra, ja na to jeste poradne nekoukal, i tak to ale nevypada uplne zle, diky za postreh, jsem zvedavej na dalsi nazory
Ni Maschine, JBL LSR4326, Oktava 319, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 14 úno 2006 17:35

nekomu staci ty subgroups - ale kdyz mam na zvukovce 10x IN, tak jsou jiste vyhodnejsi direct OUTy - ale jinak se mi taky dost pozdaval - jiste to bude (nejspis) lepsi jak, do ted mnou pouzivany, Uli mix

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 06 zář 2006 00:15

No cumim na ten mixak, cena pod deset tisic korun (v prepoctu), vypada skvele... Zeby fajn pro zacatecnika? Umim si predstavit pri mixazi ITB vyhnat si tam napr. bici, perkuse a basu v uz castecne smichanym mixu a pohodlne stelovat a stelovat... Ale porad se nabizi treba Doepfer Drehbank (a nastavit si tam na 32 stop pan a hlasitost, teda jestli to takhle jde) nebo jinej midi controller... Sice to neni vono, ale zase zvuk je pak dokonalej ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2006 11:29

onehalph: ved to ma inserty... alebo chces pustat preampy sucasne do mixu aj do kompu? naco?

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 06 zář 2006 12:49

kexik: ja to tak zvyknem mat zapojene napr ked si s kapelou improvizujeme, tak vsetko ide z mixu do kompu (cez direct out) kde sa to nahrava vsetko zvlast, aby som to mohol pripadne neskor nejako rozumne zmixovat, a zaroven to ide aj dalej cez mix kde sa to zmiesa a ide do monitorov aby sme sa poculi...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2006 13:16

aum generator píše:kexik: ja to tak zvyknem mat zapojene napr ked si s kapelou improvizujeme, tak vsetko ide z mixu do kompu (cez direct out) kde sa to nahrava vsetko zvlast, aby som to mohol pripadne neskor nejako rozumne zmixovat, a zaroven to ide aj dalej cez mix kde sa to zmiesa a ide do monitorov aby sme sa poculi...
ale vsak vtedy staci pouzit sable v pc a master poslat spat do mixu cez dalsi stereo vstup (jedno jaky)

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 06 zář 2006 14:00

to by bolo uz aj s latenciou, no kedze mam zivych hudobnikov, tak (ked mam moznost) im radsej pustam do usi zvuk bez akejkolvek latencie.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2006 14:12

quatch... s rozumnou zvuknou to je bez latencie (direct monitoring)

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 06 zář 2006 14:17

to hej....no takto to mam jednoduchsie a prehladnejsie...ale mas pravdu, da sa aj bez direct outov...ja len ze hodia sa a je s nimi zivot krajsi

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2006 14:28

aum generator píše:to hej....no takto to mam jednoduchsie a prehladnejsie...ale mas pravdu, da sa aj bez direct outov...ja len ze hodia sa a je s nimi zivot krajsi
to urcite... len dost pohybu cenou mixu.

Odpovědět