TAPCO BLEND 16

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
smog

TAPCO BLEND 16

Příspěvek od smog »

Vcera jsem narazil na tenhle novy sestnactivstupy mix http://www.tapcoworld.com/products/blend16/index.html , uzasna je jeho cena, udajne $380.99 Tapco produkty maji fakt uroven, mame doma monitory S5 a S8. Taky jsem se tu docetl chvalu na male mixpulty BLEND. Ze by zachrana pro lidi, co chteji kvalitni mix za malo penez a neveri Behringeru ? :?:

kexik

Příspěvek od kexik »

mna zaujala ta ich usb zvukovka s preampom, ktory je na papieri nehorazne tichy na tuto triedu...

onehalph

Příspěvek od onehalph »

smog: a prvni pohled jsem zajasal a na ten druhy jsem to hned vyradil ze hry (pro absenci direct outu) - skoda ... nicmene ta zvukovka me zaujala taky - i kdyz bych radeji videl i FW variantu :-)
Holt - nikdo neni dokonaly

smog

Příspěvek od smog »

onehalph: a sakra, ja na to jeste poradne nekoukal, i tak to ale nevypada uplne zle, diky za postreh, jsem zvedavej na dalsi nazory
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S

onehalph

Příspěvek od onehalph »

nekomu staci ty subgroups - ale kdyz mam na zvukovce 10x IN, tak jsou jiste vyhodnejsi direct OUTy - ale jinak se mi taky dost pozdaval - jiste to bude (nejspis) lepsi jak, do ted mnou pouzivany, Uli mix

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No cumim na ten mixak, cena pod deset tisic korun (v prepoctu), vypada skvele... Zeby fajn pro zacatecnika? Umim si predstavit pri mixazi ITB vyhnat si tam napr. bici, perkuse a basu v uz castecne smichanym mixu a pohodlne stelovat a stelovat... Ale porad se nabizi treba Doepfer Drehbank (a nastavit si tam na 32 stop pan a hlasitost, teda jestli to takhle jde) nebo jinej midi controller... Sice to neni vono, ale zase zvuk je pak dokonalej ,)

kexik

Příspěvek od kexik »

onehalph: ved to ma inserty... alebo chces pustat preampy sucasne do mixu aj do kompu? naco?

aum generator

Příspěvek od aum generator »

kexik: ja to tak zvyknem mat zapojene napr ked si s kapelou improvizujeme, tak vsetko ide z mixu do kompu (cez direct out) kde sa to nahrava vsetko zvlast, aby som to mohol pripadne neskor nejako rozumne zmixovat, a zaroven to ide aj dalej cez mix kde sa to zmiesa a ide do monitorov aby sme sa poculi...

kexik

Příspěvek od kexik »

aum generator píše:kexik: ja to tak zvyknem mat zapojene napr ked si s kapelou improvizujeme, tak vsetko ide z mixu do kompu (cez direct out) kde sa to nahrava vsetko zvlast, aby som to mohol pripadne neskor nejako rozumne zmixovat, a zaroven to ide aj dalej cez mix kde sa to zmiesa a ide do monitorov aby sme sa poculi...
ale vsak vtedy staci pouzit sable v pc a master poslat spat do mixu cez dalsi stereo vstup (jedno jaky)

aum generator

to by bolo uz aj s latenciou, no kedze mam zivych hudobnikov, tak (ked mam moznost) im radsej pustam do usi zvuk bez akejkolvek latencie.

kexik

Příspěvek od kexik »

quatch... s rozumnou zvuknou to je bez latencie (direct monitoring)

aum generator

to hej....no takto to mam jednoduchsie a prehladnejsie...ale mas pravdu, da sa aj bez direct outov...ja len ze hodia sa a je s nimi zivot krajsi

kexik

Příspěvek od kexik »

aum generator píše:to hej....no takto to mam jednoduchsie a prehladnejsie...ale mas pravdu, da sa aj bez direct outov...ja len ze hodia sa a je s nimi zivot krajsi
to urcite... len dost pohybu cenou mixu.

Odpovědět