Uložení zvuku z VSTi syntezátoru
Uložení zvuku z VSTi syntezátoru
Zdravím.Jelikož je na tomto prima fóru vždy mnoho znalců..tedy krom mne,dovolím si míti otázku:Když si otevřu v FL Studiu VSTi doplněk např.Spectrasonic Atmosphere nebo hypersonic,vždy mi to ukrojí značnou část z RAM paměti.Proto se ptám:Když najdu např.v hypersonicu zvuk který se mi líbí a patřičně ho okrášlím přes různé hejblátka,mohu ten sampl nebo jak to říct někam uložit abych pro příště nemusel spouštět celý VSTi syntezátor?Abych si ten sampl uložil třeba do složky soufont a pak s ním jednoduše pracoval.Děkuji.
macek: namaluj si tam noty jaky potrebujes a vyexportuj si to do wavky. Pak to vlozis do Sampleru ve FL. Pocitej s tim, ze pri prepinani not se ti to bude jako sampl pekne mrsit. Jedine to nasamplovat na vice notach a dat to do sampleru, ale Spectrasonic Atmosphere je vlastne takovej sampler takze kdyz to das treba do kontaktu tak ti ten kontakt zabere mozna i vic nez ten spectrasonic 
Je mozne exportunt celu stopu s tym nastrojom do dlheho WAV samplu a potom si natiahnut subor do skladby, ako to pise TOM. Ma to iste nevyhody - sampel uz je pevny a neskor sa neda upravit, musis cely postup zopakovat.
Ak by si bol v Cubase, ten ma funkciu "Freeze track" a ta funkcia robi v podstate toto iste, usetri vykon a robi to uplne samocinne. Da sa to aj "Un-Freeze" ked sa rozhodnes este dorabat nejake zmeny, nemusis to cele robit odznovu.
Ak by si bol v Cubase, ten ma funkciu "Freeze track" a ta funkcia robi v podstate toto iste, usetri vykon a robi to uplne samocinne. Da sa to aj "Un-Freeze" ked sa rozhodnes este dorabat nejake zmeny, nemusis to cele robit odznovu.