ahoj,
shanim par samplu ci instrumentu. jednak "vojensky" buben, na ktery bubenik bubnuje ustup, utok atd. a jak se mu rika odborne?
a jeste, zda nekdo nedisponuje bankou orchestra hitu, mam jen to, co je soucasti hypersonic2 (je toho neprilis).
az v pripade neuspechu zde rozhodim site pres google (moc se mi do toho nechce).
"vojensky" buben, orchestra hit
ja som mal naopak na sf2midi vzdy problem ze som stiahol nejaku vacsiu kniznicu a polka boli hity. tak sla kniznica do pecka lebo za editovanie ten zbytok nestal. nepamatam si ktore to boli ale ten search vyhladava aj vnutri kniznic, takze ak je tam nejaky preset co sa vola hit, tak ti tu kniznicu zobrazi vo vysledkoch, aj ked to bude trebars e-mu classic GM alebo co, proste sa nedaj zmylit nazvom a stiahni to. a dobre je sa orientovat podla ratingu suboru, to sa mi osvedcilo. tak som tam napr. v tom pralese mizernych slakov objavil pomerne slusne cadenza strings
nooly: Vojenské válečné bubny mají různé druhy. Od rychlých vířivých po mohutné pomalé. Na ty vířivé bych použil Addictive Drums nebo jakékoliv akustické bicí a na pomalé těžké třeba EWQL StormDrum 2. Orchestra hit zvuk jsem slyšel myslím v základní bance Nexus sampleru, jednou jsem to použil, někde to tam je.
-