VSTi Bass a Drum-Kicky
-
eraser_svk
VSTi Bass a Drum-Kicky
mozno to tu padlo 1000 krat, ale aj napriek tomu sa pytam... zacinam vo FL studiu, ale dodavane instrumenty mi stacia mozno na 1-2 tracky... normalne pouzitelny je tam pre mna akurat pure bass 2 a Reskick, aj tie nezneju tak, ako by som si to predstavoval...
moja otazka znie - poznate nejake dobre VSTi bass, kicky a drumy ? hodili by sa aj Hi Hats... kludne aj platene, rad si vyskusam demo plugin
niekde som cital o Nexus VSTi pluginoch, su fakt take dobre ?
dik
moja otazka znie - poznate nejake dobre VSTi bass, kicky a drumy ? hodili by sa aj Hi Hats... kludne aj platene, rad si vyskusam demo plugin
dik
Re: VSTi Bass a Drum-Kicky
Mimochodem u bicich dela hodne jejich nazvuceni, compresor, dobre pouzite eq, saturace, reverbyeraser_svk píše:mozno to tu padlo 1000 krat, ale aj napriek tomu sa pytam... zacinam vo FL studiu, ale dodavane instrumenty mi stacia mozno na 1-2 tracky... normalne pouzitelny je tam pre mna akurat pure bass 2 a Reskick, aj tie nezneju tak, ako by som si to predstavoval...
dik
-
eraser_svk
rad by som nieco ako Electronica, DnB, pripadne Hip-Hop..
pouzitelne drumy v FL studiu mi pridu mozno 2... tie ostatne su mozno na naucenie fajn, ale nema to ten zvuk, aky by som chcel...Tak sa do toho radsej ani nepustam a zhanam instrumenty
s kompresorom a EQ som sa hral a netrufam si do toho sahat pred masteringom
// edit : inak stacili by aj dobre samply... ale radsej synth, rad by som sa s tym trochu pohral...
pouzitelne drumy v FL studiu mi pridu mozno 2... tie ostatne su mozno na naucenie fajn, ale nema to ten zvuk, aky by som chcel...Tak sa do toho radsej ani nepustam a zhanam instrumenty
s kompresorom a EQ som sa hral a netrufam si do toho sahat pred masteringom
// edit : inak stacili by aj dobre samply... ale radsej synth, rad by som sa s tym trochu pohral...
to je blbost, musis tyhle veci pouzivat pri mixazi, mastering se dela az na smichanym souboru a na tom uz jednotlivy zvuky zas tak zasadne neovlivnis, spis celek. Musis se naucit tyhle veci pouzivat jinak tezko udelas pouzitelnej zvuk, to se neda svitit...eraser_svk píše: s kompresorom a EQ som sa hral a netrufam si do toho sahat pred masteringom :oops:
- ECSON WALDES
- Profesionál
Presne takCyril píše:to je blbost, musis tyhle veci pouzivat pri mixazi...eraser_svk píše: s kompresorom a EQ som sa hral a netrufam si do toho sahat pred masteringom![]()
K otazce - ja na bici pouzivam Waldorf ATTACK. Kopaky, hajtky, snary, perkuse, efektovy zvuky. Miluju ho, starej VSTi ale pro mne uplne ideali. Programuju na nem prevazne ne-analogove znejici bici zvuky. Tim myslim nepripominajici Roland TR modely. Ale konkretne TR bici umi Attack kvele. Jinak na samlopvany bici NI Battery, neni co resit.

-
eraser_svk