VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)
Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)
Amorph: Jo, na ty Abbey Road 60's mám taky zálusk, taky jsem uvažoval i o 70's, ale pak jsem u Tebe slyšel ty 60's a asi vyhrajou
JDu se podivat na ty modern drums, díky za echo! 
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
Přátelé..
Potřebuji radu,mám ableton live 8 a mám problém,kdyz jsem naistaloval Addictive Drums,tak jse mi objevily na C disku v adresáři vst.Což je v pohodě,ale v Abletonu nejsou vidět mezi ostatnímy vst,to samé s Cubase sx3..
Na nějakém fóru jsem o tomto problému take četl,ale zatím žádné úspěšné řešení..
Předem díky za pomoc
Potřebuji radu,mám ableton live 8 a mám problém,kdyz jsem naistaloval Addictive Drums,tak jse mi objevily na C disku v adresáři vst.Což je v pohodě,ale v Abletonu nejsou vidět mezi ostatnímy vst,to samé s Cubase sx3..
Na nějakém fóru jsem o tomto problému take četl,ale zatím žádné úspěšné řešení..
Předem díky za pomoc
k tématu...pokud dobře koukám, tak nikdo nezmínil BFD http://www.fxpansion.com/index.php?page=53
a dá se s tím i pěkně vyblbnout
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
má někdo zkušenosti s FXpansion Guru? co jsem zatím procházel web, tak jsem četl samé pochvaly ...
" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)
(i5QC, TC48, A6, A7)
neni spatnej, ale maschine a dalsi novejsi pluginy ho myslim prekonavaj.. ja ho chvilku pouzival kvuli vestavenymu sekvenceru, ale po case jsem se vratil k battery 2 a pozdeji 3 + era sekvenceru.. ale batterku jsem prodal a ted uz nejakou tu dobu pouzivam jen maschine
-
777mirek@seznam.cz
Ahoj mam data od bicich na disku D. napr.: SL-CVMKII , SL-EvilDrums apod. - jsou v adresari: d:\Program Files\Toontrack\Superior\Superior Drummer 2.0\ . Kdyz nainstaluji znovu Superior Drummer na C: - tak data nevidi - jak je pripojim - umi nekdo poradit? Diky za odpoved.
daji se ty bubny vyse zminenych ladit a nasledne reloadovat samply patricneho nalazeni?