VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
Eye
Příspěvky: 153
Registrován: 14 led 2010 16:16

Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Příspěvek od Eye » 07 pro 2010 12:26

Amorph: Jo, na ty Abbey Road 60's mám taky zálusk, taky jsem uvažoval i o 70's, ale pak jsem u Tebe slyšel ty 60's a asi vyhrajou :D JDu se podivat na ty modern drums, díky za echo! ;)
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")

Toncek06
Příspěvky: 1
Registrován: 27 led 2011 16:10

Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Příspěvek od Toncek06 » 27 led 2011 18:23

Přátelé..
Potřebuji radu,mám ableton live 8 a mám problém,kdyz jsem naistaloval Addictive Drums,tak jse mi objevily na C disku v adresáři vst.Což je v pohodě,ale v Abletonu nejsou vidět mezi ostatnímy vst,to samé s Cubase sx3..
Na nějakém fóru jsem o tomto problému take četl,ale zatím žádné úspěšné řešení..
Předem díky za pomoc

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Příspěvek od PELF » 27 led 2011 19:43

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
esu
Příspěvky: 66
Registrován: 05 čer 2009 11:48

Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Příspěvek od esu » 26 kvě 2011 10:27

má někdo zkušenosti s FXpansion Guru? co jsem zatím procházel web, tak jsem četl samé pochvaly ...
" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Příspěvek od biscuit » 26 kvě 2011 11:53

neni spatnej, ale maschine a dalsi novejsi pluginy ho myslim prekonavaj.. ja ho chvilku pouzival kvuli vestavenymu sekvenceru, ale po case jsem se vratil k battery 2 a pozdeji 3 + era sekvenceru.. ale batterku jsem prodal a ted uz nejakou tu dobu pouzivam jen maschine

777mirek@seznam.cz
Příspěvky: 1
Registrován: 10 zář 2013 10:09

Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Příspěvek od 777mirek@seznam.cz » 10 zář 2013 10:15

Ahoj mam data od bicich na disku D. napr.: SL-CVMKII , SL-EvilDrums apod. - jsou v adresari: d:\Program Files\Toontrack\Superior\Superior Drummer 2.0\ . Kdyz nainstaluji znovu Superior Drummer na C: - tak data nevidi - jak je pripojim - umi nekdo poradit? Diky za odpoved.

pharao
Příspěvky: 202
Registrován: 28 lis 2006 23:23

Re: VSTi Drums (praktické zkušenosti, názory)

Příspěvek od pharao » 11 zář 2013 19:29

daji se ty bubny vyse zminenych ladit a nasledne reloadovat samply patricneho nalazeni?

Odpovědět