VSTi na akustickú basu (kontrabass)
-
VSTi na akustickú basu (kontrabass)
nazdar priatelia,
dajte niekto tip na vhodný VSTi napodobňujúci (čo najreálnejšie) akustickú basu (kontrabass).
dajte niekto tip na vhodný VSTi napodobňujúci (čo najreálnejšie) akustickú basu (kontrabass).
Cubase SX3/Steinberg The Grand 2/VSTi Trilogy Bass/VSTi Acoustica Pianissimo/WaveLab 3.0/Sibelius 4/Garritan Jazz BigBand/Garritan Personal Orchestra/Edirol SuperQuartet/Edirol HyperCanvas/Broomstick Bass/Steinberg Halion 3/Roland D10/Yamaha S80/...
Re: VSTi na akustickú basu (kontrabass)
dle toho co jsem slysel i z teto ukazky, neni nic lepsiho:
Spectrasonics Trilian
Spectrasonics Trilian
Trilian je masakr alespon podle ukazek docela me to nadchlo !
./zvuky-a-samply/basy-kontrabasy-elektrobasy-samply-t9455.html?hilit=elektrobasy

Scarbee dělá pěkný samply.
furt mě láká reálnej instrument
Nejlíp se mi osvědčilo vystříhat basu z živě nahranýho partu. Na nějáká jednuchý dvouhmatový riffy stačí i Broomstick.
A na něco si holt člověk musí ukecat muzikanta aby mu to zahrál.
No koukám ted na ten Trilian a je to fakt pěkný. Tohle mě nějak minulo.

Scarbee dělá pěkný samply.
furt mě láká reálnej instrument

Nejlíp se mi osvědčilo vystříhat basu z živě nahranýho partu. Na nějáká jednuchý dvouhmatový riffy stačí i Broomstick.
A na něco si holt člověk musí ukecat muzikanta aby mu to zahrál.

No koukám ted na ten Trilian a je to fakt pěkný. Tohle mě nějak minulo.

Naposledy upravil(a) c9000 dne 20 říj 2010 21:04, celkem upraveno 1 x.
-
no to znie celkom dobre.dedko píše:občas používam BroomstickBass...
http://www.bornemark.se/bb/index.htm
Dík
Cubase SX3/Steinberg The Grand 2/VSTi Trilogy Bass/VSTi Acoustica Pianissimo/WaveLab 3.0/Sibelius 4/Garritan Jazz BigBand/Garritan Personal Orchestra/Edirol SuperQuartet/Edirol HyperCanvas/Broomstick Bass/Steinberg Halion 3/Roland D10/Yamaha S80/...
-
fuh, tak to znie fantasticky. Musím sa po tom poobzerať.Vlad píše:dle toho co jsem slysel i z teto ukazky, neni nic lepsiho:
Spectrasonics Trilian
-
viac info:Milan píše:Nic lepšího než Trilian není.
./post247936.html?hilit=Trilogy#p247936
-
ďakujem priatelia, Trilogy je v štúdiu a veľmi som spokojný. Kontrabas jak živý.
Trillian je druhá generace odvozená od Trilogy. Trilogy není špatná (několikrát sem jí použil), ale k živému zvuku ještě krok k chybí, ten humanize efekt je u Trillianu o něco dál, viz. slide s noty na notu...
Stříhání reálnejch samplů, jak to praktikuje C9000 je dobrá cesta, poskytující lepší feeling, ale alespoň mě vždycky štvala přílišná nekonzistenčnost a to, že ty samply ti do jisté míry diktují aranž a tok skladby, v tomhle směru je Trilogy potažmo Trillian svobodnější a můžeš líp přenýst svůj vlastní nápad, na druhou stranu, sampl - krátká smyčka kolikrát pomůže když tápeš a nevíš jak dál... Ideální je spojení obojího
Stříhání reálnejch samplů, jak to praktikuje C9000 je dobrá cesta, poskytující lepší feeling, ale alespoň mě vždycky štvala přílišná nekonzistenčnost a to, že ty samply ti do jisté míry diktují aranž a tok skladby, v tomhle směru je Trilogy potažmo Trillian svobodnější a můžeš líp přenýst svůj vlastní nápad, na druhou stranu, sampl - krátká smyčka kolikrát pomůže když tápeš a nevíš jak dál... Ideální je spojení obojího