Waves Central a problémy s ním

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
stajpik
Příspěvky: 4
Registrován: 27 bře 2013 09:34

Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od stajpik » 07 kvě 2017 20:31

Zdravím všechny!
nedávno jsem si zakoupil dva produkty od Waves. Ty je třeba nainstalovat nikoli přes Waves Licence Center, jako tomu bylo dosud, ale momentálně přes Waves Central. Vše ale nechodí tak jak má a já začínám litovat investovaných peněz. K čemu jsou dobré kvalitní pluginy, když jejich instalační centrála je strašná břečka? Při pokusu o stahování mi to vždycky vyhodí error a dál se již nedostanu.

Obrázek

Ano, všechny body popsané v jejich troubleshootingu jsem splnil, až na ten poslední (zatím jsem neměl možnost použít nějakou jinou síť, ale na jiném PC s odlišnou verzí operačního systému jsem zkoušel alternativu vytvoření offline instalátoru) ...nicméně pořád stejná hláška, staženo nula nula prdlačky.
Máte někdo s Waves Central podobné zkušenosti a povedlo se Vám zkrotit tuhle příšeru? Já už si fakt nevím rady.
Předem díky za tipy.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od TOM-Thak » 08 kvě 2017 12:40

Mas nejnovejsi update Waves Central? Me tohle delalo prave to, ze oni udelali update toho sw a je treba to stahnout ze stranek a preinstalovat a az pak zkouset aktivovat a instalovat plug iny.

stajpik
Příspěvky: 4
Registrován: 27 bře 2013 09:34

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od stajpik » 09 kvě 2017 07:27

Oni na nový update hned upozorní po startu Waves Central, takže jsem starý odinstaloval a stáhl a nainstaloval nový update. Ale bez výsledku. :(
Ještě zkusím počkat, kdyby se tu někdo objevil, ale vypadá to, že nakonec budu muset napsat na jejich support.

studiogain
Příspěvky: 38
Registrován: 16 pro 2013 14:47

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od studiogain » 09 kvě 2017 13:51

No nepotěším tě. Já prožil tuhle story: nejdřív 14 dní jsem se trápil sám. Několikrát email se support, stále dokola to samé. Několikrát telefon do USA či on nám. Tři americký IT se střídali. Po měsíci přes Teamviewer po hodině mi udělal nového uživatele PC jménem "Waves". Do dnes nevím proč. A od té doby to takto funguje. Něco bych si od nich koupil, ale asi už ne :-).

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od TOM-Thak » 09 kvě 2017 14:47

Svatej MAC :D

stajpik
Příspěvky: 4
Registrován: 27 bře 2013 09:34

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od stajpik » 09 kvě 2017 23:08

studiogain píše:No nepotěším tě. Já prožil tuhle story: nejdřív 14 dní jsem se trápil sám. Několikrát email se support, stále dokola to samé. Několikrát telefon do USA či on nám. Tři americký IT se střídali. Po měsíci přes Teamviewer po hodině mi udělal nového uživatele PC jménem "Waves". Do dnes nevím proč. A od té doby to takto funguje. Něco bych si od nich koupil, ale asi už ne :-).
Tyjo, dík za odpověď. To bych nečekal, že to bude až takový problém. :shock: Nicméně - dnes jsem měl nakonec šanci se zkusit přihlásit na jiné síti a jiném pc a - voila - ono to najednou šlo! Takže už mám vytvořený offline inslatátor, jsem na to zvědav. Ale tenhle postup mě do budoucna fakt netěší.

Kelley
Příspěvky: 264
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od Kelley » 10 kvě 2017 22:20

Tak to by mohl být třeba firewall nebo antivirus na tvém PC, co to blokuje, když to jinde fungovalo.

studiogain
Příspěvky: 38
Registrován: 16 pro 2013 14:47

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od studiogain » 11 kvě 2017 06:15

Ne...tak jednoduché to nebylo.

stajpik
Příspěvky: 4
Registrován: 27 bře 2013 09:34

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od stajpik » 13 kvě 2017 19:03

Přesně. Krize pokračuje, přátelé.
Jak jsem již napsal výše, nakonec se mi podařilo na jiném pc a síti vytvořit online instalátor. Dneska jsem se k tomu dostal, tak jsem to zkusil nainstalovat z toho. A opět to samé. Přepínání kompatibility nefunguje (navíc XP už nepodporují). Přijde mi, že mají někde problém v samotném softwaru.
Ach jo, tohle už mě s prominutím s*re.

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 327
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od Drumer » 19 zář 2017 10:25

Zdravím,zakoupil jsem plugin od Waves a ještě jsem měl nějaké nenainstalované z black friday a nějaké free(Supertap).
Instalace proběhne vždy v pořádku,ale DAW(Reaper) vidí jen ten jeden- Supertap.Vše dělám podle jejich návodu,ale pluginy prostě nevidí.Cesty k VST3 mám v Reaperu nastaveny správně.Poradí někdo??

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2751
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od Fractal » 19 zář 2017 12:34

Můžeš reinstalovat Waves Central, taky je důležitý předpoklad že máš poslední verzi. Pokud to nepomůže a nevyřešíš to ani tady s ezoňákáma, doporučuju kontaktovat Wavesácký support, mně rychle pomohli, měl jsem kdysi podobný problém.

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 327
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Re: Waves Central a problémy s ním

Příspěvek od Drumer » 20 zář 2017 17:25

Už jsem na to přišel,stačilo dát Clear cache/rescan v nastavení Plugin-VST,pořád jsem dával Scan new plugin...
Asi tím že už jsem měl nainstalovaný Supertap,tak to nenašlo nové pluginy,když to je Waveshell...až ten rescan pomohl.

Odpovědět