Ableton

Vše o programu Ableton
Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2842
Registrován: 10 bře 2007 21:43
Vybavení

Příspěvek od demsky »

http://vmm.audionetwork.be/tutorials/VM ... ack_setup/

toto vyzera byt celkom f pohode, su tam aj obrazky

Kroutitko
Příspěvky: 22
Registrován: 04 bře 2007 18:20

Příspěvek od Kroutitko »

Takze jsem udelal co mi radil jeste znamy ,mam to ted takhle:

http://leteckaposta.cz/994071983

a predtim jsem to mel takhle:

http://leteckaposta.cz/920841843

Ale porad mi to hraje v jednom kanalu i po spravnem nastaveni v Abletonu

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Letecka pošta ;)) :DDDDDDDDD ;)))))))))))) :-DDDDDDDDDDDD

Kroutitko
Příspěvky: 22
Registrován: 04 bře 2007 18:20

Příspěvek od Kroutitko »

:) jj upload serveru je moooc :)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Ale tenhle te dostane do kolen takrka ihned...
A ted se mi vali na zemi pritelkyne.. - ktere jsem to precetl v celkovem kontextu, celkove asi 3x a ted uz to konecne pochopila, skvely pohled :D

Kroutitko
Příspěvky: 22
Registrován: 04 bře 2007 18:20

Příspěvek od Kroutitko »

to Acid Punk>>prelozeno do cestiny?

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Kroutitko píše:to Acid Punk>>prelozeno do cestiny?
Hele vole fakticky jako primovy, vid? ;)

Sorry ja cesky moc neumim :)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2842
Registrován: 10 bře 2007 21:43
Vybavení

Příspěvek od demsky »

tu je preklad mojej www linky, jednoduchsie to snad ani nejde:


Ako nastavit SB Live na stvorkanalove audio prehravanie?

Ak chces prehrat 4 mono kanaly (2 stereo vystupy s odlisnym zvukom) na jednej z
najlacnejsich zvukoviek (SB Live), citaj.

pouzita karta: Sound Blaster Live! (CT4620 10k1 chipset).

Odinstaluj Creative SB drivre pretoze toto nepojde s tymito.
Stiahni a nainstaluj kX drivre z kxproject.com

Otvor si kX DSP okno, v nom klikni pravym tlacitkom mysky, vycist DSP. Teraz je vsetko
prec, a to je dobre. Touto cestou sa naucis ako nastavenia drivra pracuju. Neboj sa
prepajat veci, stale obnovis defaultne nastavenia pravym tlacitkom mysky a vyberom
reinitialize DSP. Pravym tlacitkom mysky pridaj z menu effect/plugin FXBus a Epilog.

Obrazok c. 1
'FX Bus 0/1' (Asio0/1) je zapojeny do epilog 0/1 (front_l/r)
a 'FX Bus 2/3' (Asio2/3) do rear_l/r.

Obrazok c. 2
kX Router ASIO nastavenie: ASIO vystup "KX Out 0" je rutovany do FXBus 0, 15, 13 a 14,
ale iba FXBus 0 ma hlasitost hore.

otvor multitrack program.

priklad 1 Cubase SX.

Nastav KxASIO ako driver..
Menu Devices / VST Master Setup -> Quadro preset.
Vytvor 2 audio stopy a vloz si do nich zvuky.
Menu Devices / VST Outputs, aktivuj BUS2.
Menu Inspector - nastav vystup v stope 01 do BUS1 a v stope 02 do BUS2.
Preco pouzivat BUS1 a BUS2?
Pretoze v DSP konfiguracii BUS1 je FXBus0/1 (ASIO 0/1) a BUS2 je FXBus2/3 (ASIO 2/3).

Kroutitko
Příspěvky: 22
Registrován: 04 bře 2007 18:20

Příspěvek od Kroutitko »

uz mi to jede,diky vsem

Acid Punk>> tyka se to tohoto tematu?

Odpovědět