bude Pohoda 2010??
bude Pohoda 2010??
prave som zapol pracku zo zabahnenymi handrami, nalial si deci burbonu (proti prechladnutiu) a hutam ci bude po tom co sa stalo este Pohoda 2010. dost velka tragedia pre slovensku kulturu, obavam sa...
Re: bude Pohoda 2010??
Nazdar pani! Tak ja dufam ze bude,ale pod stany sa mi velmi nechce,boli sme tam asi piati za zvukarmi zhruba ked to na nas spadlo.Prave sme sa divali na letiaci altanok vonku a chceli sme ist do stanov.Pozrel som sa hore na strechu ked ju nahlo a uz letela.Tak len sme si kryli instinktivne hlavy.Mali sme fakt stastie,vobec nic sa nam nestalo.Nemalo by to podla mna ovplyvnit konanie festivalu,ale budu musiet zmenit bezpecnoste veci asi.Neviem ci ten stan bol poriadne postaveny..Raz riadne fuklo a letel dole.
imo bol dovod ani nie to ze nebol spravne postaveny, ale ze nemal bocne steny, akze sa choval v bocnom vetre ako kridlo na lietadle, a ten vichor ju nadvohol a smaril spat, co nevydrzali spoje... mozno len fantazirujem, ale hned vedla stojaci stan radia FM s rovnakou orientaciou podla svetovych stran, to prezil, a bocne steny mal...
Neznie to uplne marne.Ale inac Ono fukalo z pravej zadnej strany nanho,a stan spadol zprava dolava,ak sa pozeras zozadu.Kamaratovi do nohy narazil pohar piva letiaci...Ked bolo to teplo tak tam bolo dobre lebo vsade bolo strasne dusno,ale pri vetre je to naprd..Kapela mala prestat hrat mozno asi.Ja som sa stale pozeral po strope inac.Teda predtym aj na kapelu...

Chalani som rad ze sa vam nic nestalo! A vdaka Bohu ani nikomu dalsiemu z mojich priatelov, blizkych a kolegov co tam boli.
V kazdom pripade, v SME je par viet, ktore ma dost dostali:
"Situácia sa stala veľmi rýchlo. Napriek tomu stihol Kaščák pred treťou hodinou poobede na hlavnom pódiu oznámiť, že vzhľadom na to, že sa blíži veľká búrka, program na tri hodiny prerušia. Vyzval rodiny s menšími deťmi, aby sa radšej ukryli alebo odišli do bezpečia. Pokračovať sa malo o 18.00 koncertom Collegia Musica. Ešte o pol štvrtej, keď už zúrila búrka, však pokračoval koncert AMO a United Flavour v O2 aréne."
Ak to bolo tak, potom je to sila a jednoznacne organizacna chyba. Podla tychto viet sa tam uz nic nemalo diat a napriek tomu co povedat SEF FESTIVALU, tu este pol hodinu po tom fical program. A to je sila.
V kazdom pripade, v SME je par viet, ktore ma dost dostali:
"Situácia sa stala veľmi rýchlo. Napriek tomu stihol Kaščák pred treťou hodinou poobede na hlavnom pódiu oznámiť, že vzhľadom na to, že sa blíži veľká búrka, program na tri hodiny prerušia. Vyzval rodiny s menšími deťmi, aby sa radšej ukryli alebo odišli do bezpečia. Pokračovať sa malo o 18.00 koncertom Collegia Musica. Ešte o pol štvrtej, keď už zúrila búrka, však pokračoval koncert AMO a United Flavour v O2 aréne."
Ak to bolo tak, potom je to sila a jednoznacne organizacna chyba. Podla tychto viet sa tam uz nic nemalo diat a napriek tomu co povedat SEF FESTIVALU, tu este pol hodinu po tom fical program. A to je sila.
Naposledy upravil(a) dano dne 19 črc 2009 01:31, celkem upraveno 1 x.
ete tam dakde pisali , ze nakazali dat bocne plachty dole .. co moholo byt prave pricinou celeho problemu ..
dano: tak celkom to nebolo... povodna informacia o preruseni programu sa tykala len open air stageov, nie tych co mali nad hladiskom stan. a samozrejme aj keby sa v tom stane nehralo, bol by plny ludi ktori sa tam sli jednoducho ukryt pred dazdom. ostatne, dalsie stany to v podstate vydrzali, z niektorych nanajvys strhlo plachtu. tam bude vo veci konstrukcny problem...
pohoda 2010 podla mna bude, lepsia otazka je ci aj s Kascakom ...
Ako ho poznam, z kolotoca pravdepodobne odide
to iste si myslim aj ja... ale bez neho to bude tuctovy festival bez espritumarian píše:pohoda 2010 podla mna bude, lepsia otazka je ci aj s Kascakom ...
aha tak to si teraz dost upresnil! bo ako vidis, v SMEtisku si s tym tazku hlavu nerobili a prezentovali to ako celkove prerusenie festivalu...kexik píše:dano: tak celkom to nebolo... povodna informacia o preruseni programu sa tykala len open air stageov, nie tych co mali nad hladiskom stan. a samozrejme aj keby sa v tom stane nehralo, bol by plny ludi ktori sa tam sli jednoducho ukryt pred dazdom. ostatne, dalsie stany to v podstate vydrzali, z niektorych nanajvys strhlo plachtu. tam bude vo veci konstrukcny problem...
co sa tyka stanu, Tibor Holodas prave vcera hovoril ze s tou firmou mal blbe skusenosti aj na Wilsonicu... ak je to taK a stan jebol kvoli zlej montazi alebo konstrukcnej chybe, firma este zacvaka...
ale myslis ze je mozne dodatocne urcit ci slo o chybu v montazi alebo konstrukcii?
tiez si myslim ze skor to zabali, pripadne sa stiahne do uzadia. ani sa mu necudujem. navyse on je dost citlivy clovek a bude ho to lamat... v kazdom pripade treba pockat na oficialne policajne vysetrovanie. aj ked sa obavam ze mu to mozno teraz ficovci zrataju ako do nich sil...marian píše:pohoda 2010 podla mna bude, lepsia otazka je ci aj s Kascakom ...
myslim si ze vysetrit to urcite pojde. festival urcite nebude chciet tajit dokazy a da sa urobit analyza znicenych konstrukcnych prvkov, spojit to s vypovedami ocitych svedkov, ktorych bolo spustu, a musi z toho vypadnut velmi presny obraz, preco sa to stalo. ale nemyslim ze pochybili organizatori festivalu, skor stage management stanu O2 alebo firma, ktora dodala stan. ako vravim, vsetky ostatne stavby to ustali, jedine na tej marlboro guli utrhlo stresnu plachtu, co nie je ohrozujuce zivoty. samotny skelet marlbora sa ani nehybal
Ano ta gula sa ani nepohla.Ja ked sme vybehli z pod tej plachty som bol tiez rozculeny a v tej chvili presvedceny ze museli spravit chybu pri montazi,boli sme dost nasrati.A nemali hrat ked videli co sa zenie.Ale je otazka ci by to pomohlo lebo ludia by tam aj tak ostali,to je fakt.Ja dufam ze pohoda pojde dalej aj s Kascakom,bol to naozaj krasny rocnik az na ten zaver a teplo
.

- ReaktoplazmAR
myslím že pohoda 2010 určite bude. Ved aj v Jaslovských Bohuniciach minulý rok sa stalo niečo podobné a fest tam pokračuje bez problémov. Je predsa jasné čo je prioritou týchto f€stivalov.
co som hovoril s Kascakom, tak Pohoda bola dost slusne v minuseReaktoplazmAR píše: Je predsa jasné čo je prioritou týchto f€stivalov.