Vsichni byli moc sympaticti a pohodovi. Misto bylo super - Safa je king!!!
Priste prijdu se svym analogovym gearem urcite zase!

no tak to si ma vobec nepotesil... ja tuzim prave po plnohodnotnej nahrade pro53, ktoru mam vo vacsine trackov a na ktorej mi vadi ta tenkost ale hlavne nekonzistentnost niektorych artefaktov ktore vznikaju modulaciou, co je zrejme dane tym ze je to virtual. dufal som ze takto dostanem za dva eurolitre novy nastroj zo zarukou a nie na ebayi kupenu obludu, do ktorej bude treba kazdu chvilu rypat... co sa tyka makkych zvukov, a ploch, tak tie ide vydolovat aj z vst. nazbieral som si sice hodne peknych samplov zo starych analogov ale to su automaticky staticke a navyse dost zname zvukyECSON WALDES píše:Kexik, Petenesuv Prophet 08 byl moc hezkej.
Byl jsem zvedavej jak si bude podobnej s originalni SCi serii. Je to ale uplne jinej synth nez puvodni SCi Prophet 5 / ProOne, ktery jsou hodne prurazny a mnohem mnohem tvrdsi a drzejsi charakterem ... prave tuhle starou drzost mam moc rad . ) Nerek bych ale ze to je minus, je to jinej typ zvuku. To jak je Prophet 08 mekouckej me ale hodne prekvapilo, je to sympatickej charakter, nemel utocnej zvuk, umi hezky analog plochy, kulaty basy a moc hezky FM barvy, vcetne synchronizace oscilatoru. Nemuzu opomenout modulacni moznosti ktery jsou ohromny. Je to krasnej moderni analog, dobre se bude doplnovat jak se starsima synthama tak s modernima DSP a VSTi.
Priznam se ale ze na muj vkus je Prophet 08 prilis "hodnej a uhlazenej", ja mam radej ten klasickej spinavej starej velkej vrcivej charakter, z prelomu 70/80 let, ktery umej puvodni SCi, Moog, Oberheim a Roland.
Jediny co mi u Prophet 08 vadilo a trochu zklamalo byl neduveryhodnej pocit z potencimetru, jsou prilis vratky a pri otaceni se pod prsty nahejbaj na stranu a to me dost znejistilo, skoda ze na tomhle setrili.
.
kexik píše: no tak to si ma vobec nepotesil... ja tuzim prave po plnohodnotnej nahrade pro53, ktoru mam vo vacsine trackov a na ktorej mi vadi ta tenkost ale hlavne nekonzistentnost niektorych artefaktov ktore vznikaju modulaciou, co je zrejme dane tym ze je to virtual. dufal som ze takto dostanem za dva eurolitre novy nastroj zo zarukou a nie na ebayi kupenu obludu, do ktorej bude treba kazdu chvilu rypat... co sa tyka makkych zvukov, a ploch, tak tie ide vydolovat aj z vst. nazbieral som si sice hodne peknych samplov zo starych analogov ale to su automaticky staticke a navyse dost zname zvuky