EZONE - SETKANI S NASTROJI PRAHA 2008
- jsem.devka
neva, mozna jindy...Jindy2 píše:safa: zpětně se omlouvám, že jsem nepřišel, jsem nemocnej...myslel jsem, že bude stačit se (téměř) týden předem vymazat z dendyho tabulky, tak to asi nestačilo...každopádně jsem avizoval dopředu, že "asi nepříjdu" a v tabulce jsem měl od začátku "možná"...
sorry jestli jsem ti způsobil nějakou zbytečnou administrativu nebo starosti navíc...
jinak jsem rád, že jste si to užili a soudě podle fotek a reakcí se sraz vyvedl
Sraz byl skvely! Az na pocasi, ktere nam ztrpcovalo cestu z Prahy, bylo vse supr. Krome jmenovanych me jeste prijemne prekvapil Waldorf Microwave XT, ale vsechno bylo hodnotne. Nejvetsi parnik byl Korg Oasis, ktery vsechny okolni stroje mel v sobe. Srovnani studiovych monitoru bylo luxusni a hodne mi dalo. Chybel avizovany Roland SH-101, skoda.
Prophet - pro nekoho dobry, pro jine zklamani. Je uhlazenejsi nez by clovek cekal, i me to zpocatku trochu stvalo. Muze znit pres levna sluchatka jako Virus, i to je mozne. Potrebuje prohnat efektakem, ale reklo se "sraz bude bez FX". Neni dobre reseno stereo, coz se nakonec ukazalo u drobneho technickeho problemu pri predvadecce. Urcite ma ale potencial a chce to cas - minimalne nez na nem neco nakrouti Manuel Schliess
Tady je maly prulet zacatkem akce. Na konci jeste mela byt louzicka a titulek "D%u11bkujeme" (To bylo dobry Excome
)
http://www.youtube.com/watch?v=dymJhycnaz0
Prophet - pro nekoho dobry, pro jine zklamani. Je uhlazenejsi nez by clovek cekal, i me to zpocatku trochu stvalo. Muze znit pres levna sluchatka jako Virus, i to je mozne. Potrebuje prohnat efektakem, ale reklo se "sraz bude bez FX". Neni dobre reseno stereo, coz se nakonec ukazalo u drobneho technickeho problemu pri predvadecce. Urcite ma ale potencial a chce to cas - minimalne nez na nem neco nakrouti Manuel Schliess

Tady je maly prulet zacatkem akce. Na konci jeste mela byt louzicka a titulek "D%u11bkujeme" (To bylo dobry Excome

http://www.youtube.com/watch?v=dymJhycnaz0
Naposledy upravil(a) peteness dne 06 bře 2008 23:47, celkem upraveno 4 x.
peteness: no dufam ze nicitel dobreho mena synthov manuel schleiss sa k nemu dostane co najneskuor - lebo prave on z neho spravi v ociach ludi zase len dalsi z rady nudnych german-stupid-tranceovych synthov
))
... a fajn video
inak do prdele !!! som si vobec nevsimol ten kutik kde bol polysix !!!! ja slepuch

... a fajn video

inak do prdele !!! som si vobec nevsimol ten kutik kde bol polysix !!!! ja slepuch

cyril: prid nabuduce a uvidis ...

inak minimalne koli LEPkolacom mozes fakt lutovat.. sa mi pacilo ako sa po nich zaprasilo a do 5 minut bolo po nich
inak to co bolo ta roztrepana whisky na konci ????
))

inak minimalne koli LEPkolacom mozes fakt lutovat.. sa mi pacilo ako sa po nich zaprasilo a do 5 minut bolo po nich

inak to co bolo ta roztrepana whisky na konci ????

Naposledy upravil(a) dendy dne 03 bře 2008 12:07, celkem upraveno 2 x.
pani, ja uz ani neviem co je to poriadne sa vyspat.. konecne ale mozem s kludnym srdcom povedat ze tak dobre ako u Escona som sa nevyspal uz dlho.. lahol som a zobudil sa az rano co je teda raritka u mna... dobry matrac a dobry spanok 
ste tam boli moc kratko na to aby sme nejak rozviedli debatu.. a celkom dala zabrat cesta do AA lebo Emma nenechavala nikoho na pochybach... a hlavne kukal som po tych krasnych analogoch co tam boli, s nimi som viedol abstraktny dialog cez knoby

ste tam boli moc kratko na to aby sme nejak rozviedli debatu.. a celkom dala zabrat cesta do AA lebo Emma nenechavala nikoho na pochybach... a hlavne kukal som po tych krasnych analogoch co tam boli, s nimi som viedol abstraktny dialog cez knoby