Super! Doufám že na srazu už bude ta lepší s barevným displejem a možností pouštět filmy. Objednal jsi ji doufám... ???hubert píše:VIMA je predana......

Super! Doufám že na srazu už bude ta lepší s barevným displejem a možností pouštět filmy. Objednal jsi ji doufám... ???hubert píše:VIMA je predana......
ty si král !!! predat toto na SK trhu to je na nobelovu cenu za obchod !hubert píše:VIMA je predana......
Koupil Braňo Mojsej ?hubert píše:VIMA je predana......
a.tom.x píše:Koupil Braňo Mojsej ?hubert píše:VIMA je predana......![]()
![]()
biscuit píše:jasne excome, takze ja si beru patery plenky s sebou...
ale jasne ze na modular sa tesim( aj ked uz teraz viem, ze sa chysta dalsi pruser u mna ked to zbadam )Tudy píše:Excome, tak Ty máš možnost se setkat se dvěma moduláry, s vyšším levelem syntezátorového šílenství a Tebe víc zajímá sériová výroba?!?![]()
![]()
nebud zbytocne skromny.. ziadny "vyssi" .. toto je level uplne najvyssi. postavit si vlastny modular. viac sa proste neda nic.Tudy píše:Excome, tak Ty máš možnost se setkat se dvěma moduláry, s vyšším levelem syntezátorového šílenství a Tebe víc zajímá sériová výroba?!?![]()
![]()
děkujidendy píše:nebud zbytocne skromny.. ziadny "vyssi" .. toto je level uplne najvyssi. postavit si vlastny modular. viac sa proste neda nic.![]()
No jo, v tomhle jsem tedy dokonale zklamaldendy píše:you aby som nezabudol - dones mi plz tu moju nestastnu ML303 ... nech si ju aspon z nostalgie vystavim a obcas pustim![]()
niee.. urcite nemaj ziadne vicitky, ja viem co to je nenajst si na nieco casTudy píše:No jo, v tomhle jsem tedy dokonale zklamal
Jasně, vezmu Ti ji