škoda.. no já jsem stejně nechal voyager doma, neměl jsem už sílu se s ním vláčet a s atomem jsme se dohodli, že ho stejně každej zná. takže miní souboj necháme třeba na jindy;)KAYKO píše:Bodo, doposlednej chvile este neviem ci budem moct prist, paradoxne mam byt asi v Prahe. Ale aj tak skor by som priniesol Ecko, na Dcku mi nejak blbne klaviatura, portamentuje si podla nalady.bodyia píše: Ještě mě napadlo - jestli by Kayko donesl Minoho D, vzal bych Voyagera a můžeme udělat veřejný porovnání, resp spíš představení obou...![]()
EZONE - SRAZ S NASTROJMI - 05/2010
Re: EZONE - SRAZ S NASTROJMI - 05/2010
uhm..bodyia píše:... necháme třeba na jindy

Tož včera v noci jsem dokončil Noise/Random + Sample & Hold modul, takže bude i legrace
.
Nevím jestli dnes v noci ještě něco stihnu, ale mám rozdělaná 2 LFOčka a čtvrtý VCF - EMS. Uvidím, jestli se alespoň na něco z toho budu dnes cítit.
Jinak má obliba v krátkých zvucích se zavírajícím se filtrem způsobila, že jsem teprve teď přišel na to, že VCAčka pouští slabý zvuk i bez zmáčknuté klávesy. Holt jemné vylaďování jednotlivých modulů si nechám jako závěrečnou fázi - až budu mít YUsynth komplet osazený.

Nevím jestli dnes v noci ještě něco stihnu, ale mám rozdělaná 2 LFOčka a čtvrtý VCF - EMS. Uvidím, jestli se alespoň na něco z toho budu dnes cítit.
Jinak má obliba v krátkých zvucích se zavírajícím se filtrem způsobila, že jsem teprve teď přišel na to, že VCAčka pouští slabý zvuk i bez zmáčknuté klávesy. Holt jemné vylaďování jednotlivých modulů si nechám jako závěrečnou fázi - až budu mít YUsynth komplet osazený.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tudy : sak dones letovacku na zraz, a jeden modul dokoncis rovno v On-Boarde 

bodyia píše:škoda.. no já jsem stejně nechal voyager doma, neměl jsem už sílu se s ním vláčet a s atomem jsme se dohodli, že ho stejně každej zná. takže miní souboj necháme třeba na jindy;)KAYKO píše:Bodo, doposlednej chvile este neviem ci budem moct prist, paradoxne mam byt asi v Prahe. Ale aj tak skor by som priniesol Ecko, na Dcku mi nejak blbne klaviatura, portamentuje si podla nalady.bodyia píše: Ještě mě napadlo - jestli by Kayko donesl Minoho D, vzal bych Voyagera a můžeme udělat veřejný porovnání, resp spíš představení obou...![]()
Jasne, urcite

zatial hodim zopr, lebo sa mi to vsetko este nechcem pridavat, celkom som zo vcera ohucany z tych modularov 

fajn zraz ... uplnym vrcholom vecera bola mandelsonova prezentacia magickeho (doslova) fakeMoogu - fantasticky zivy stroj 

Pripajam sa... fajnovy zraz.
OSCar-a som kua skoda uz zmeskal... ale i tak fajneeeee

rád som si s vami pokecal páni 

-
- Vybavení
Dendy: FakeMoog si žije svým vlastním životem - viz písnička Abraxasu z 80. let: "...skončí lidská vláda, Moogy začnou skládat..."
Jinak sraz fakt prima, kromě modulárů byli dobří "ruská carevna" Aelita i maďarský Oszkár

Jinak sraz fakt prima, kromě modulárů byli dobří "ruská carevna" Aelita i maďarský Oszkár

OSCar je velmi zaujimavy syntak, dost sa mi pacil.. vyborne hral aj tudyho modular.. JP-8080 ma vobec nepresvedcila v nicom, JD-800 je dalsi kus o ktorom by som vedel zacat rozmyslat
fakt skvely kus hw.. dost ma zvukovo prekvapila Aelita, z toho naozaj liezol velmi zaujimavy zvuk.. tiez ta mala cierna SID krabicka hrala dost super.. a konecne som pocul CS-40M na velke bedne a konecne som vedel ocenit jej kvality 

Pěkné, díky. Zajímavý materiál k přemýšlení.
Bylo to super!
Yamaha CS30 má oproti CS15 pár užitečných věcí navíc. Líbila by se mi, ale už bych ji neměl kam dát, takže zůstanu u 15tky.
Na CS40M jsem z důvodu přetížené informační sběrnice nehrál, ale co jsem ji zaslechl přes bedny, tak se mi to líbilo.
Aelita je fakt masakr, o tom žádná!
SID mě bavil hodně - hlavně bicí, takže připisuji na wishlist.
Na aTomově moduláru mě hodně zaujaly některé przniče, které by stálo za to mít (některé už mám rozestavěné), no a pak jsem jenom zíral při pohledu na ty sekvencery (škoda, že se mi ten horní nepodařilo vyšroubovat
).
Velký dík Hubertovi za organizaci a poskytnutí zázemí!!!
Yamaha CS30 má oproti CS15 pár užitečných věcí navíc. Líbila by se mi, ale už bych ji neměl kam dát, takže zůstanu u 15tky.
Na CS40M jsem z důvodu přetížené informační sběrnice nehrál, ale co jsem ji zaslechl přes bedny, tak se mi to líbilo.
Aelita je fakt masakr, o tom žádná!
SID mě bavil hodně - hlavně bicí, takže připisuji na wishlist.
Na aTomově moduláru mě hodně zaujaly některé przniče, které by stálo za to mít (některé už mám rozestavěné), no a pak jsem jenom zíral při pohledu na ty sekvencery (škoda, že se mi ten horní nepodařilo vyšroubovat

Velký dík Hubertovi za organizaci a poskytnutí zázemí!!!
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
no cs30 je velmi divny nastroj .. vyzaduje velku davku trpezlivosti .. Cs40 je rozhodne zaujimavejsi a rychlejsie sa clovek dopracuje k niecomu pouzitelnemu .. prakticky to hned hraje 

Díky Hubertovi, super sraz 
CS30 nění snadnej synth, ale pokud si s ní člověk pohraje tak je geniální.
SID je fakt mazel.
Dendy tak co VA vs. real thing?

CS30 nění snadnej synth, ale pokud si s ní člověk pohraje tak je geniální.
SID je fakt mazel.
Dendy tak co VA vs. real thing?

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com