dendy:myslim ze jeste apcko je slusnej konkurent(i kdyz oboji je trosku neco jinyho)
Tobě nešlydendy píše:btw.2.: ale kopaky vam moc dobre z tych modulárov nesli![]()
![]()
Jednoduše - modul envelope follower http://www.doepfer.de/a119.htm (tvoří sám o sobě ze vstupního napětí CV obálku) + jakákoliv obálka třeba tahle http://www.doepfer.de/a140.htm pokud chceš mít extra obálku k tomu, ta je trigovaná gatem, který vytváří env.followerdendy píše:no staci ked je clovek limitovany financiami a pri tom predsavzati to moze aj velmi rychlo skoncit
btw.: da sa spravit aj obalka ktora by bola triggerovana vstupnym audiom ? to by este bola fajn vec k takemu standalone filtru
btw.2.: ale kopaky vam moc dobre z tych modulárov nesli![]()
![]()
Ahoj Honzo. Díky za nabídku. Už jsem si Machine u Disku objednal. To co jsem chtěl vidět, mi stačilo. Libor z Disku mi říkal, že NI chce Machine tlačit dál, takže se máme na co těšit. Je to opravdu pěkný kontrolerbiscuit píše: ondrash: nabidka zapujceni maschine plati samozrejme i pro tebechce to delsi vyzkouseni, az pak tomu clovek prijde uplne na chut. ta rychlost prace a vychytanost toho kontroleru i softu je opravdu vyborna. moznosti to taky nabizi veliky. pro me je dalsi veliky plus to, jak krasne na to je primo od ni namapovanej traktor a jak vyborne se s tim ovlada.
dendy píše:z toho oscara som mal chvilami pocit ze je pokazenyobcas regoval na tocenie knobami uplne nevyspytatelne a divne.. dost ma zarazila rezonancia - najpv to uplne hnusne pistalo, znelo to fakt ako podpriemerene free vst .. potom zrazu sa zacala spravat normalne a znela fajn... to je ale otazka na kayka ci to nahodou neni rozhaseny kus ze tam nieco blbne ..
tiez ma vcelu zarazila PW modulacia oscilatora - nejak sme nedosli s pytkinom a excomom na to ako zmenit frekvenciu modulacie.. knob PW nastavil iba amount ale frekvencia bola nezavisla od LFO a nikde sme nenasli ako ju zmenit ...
To se přepíná až na filtrech - tam je výběr vlny, která do něj jde. Prakticky je to tak, že z oscilátoru jdou oba průběhy až k filtru/ům a na něm je přepínač, kterým vybereš, kterou vlnu do něj pustíš. Mně to přišlo naopak mnohem zajimavější, než možnosti CS-15.KAYKO píše:Takisto som mal problem s Excomovou CS-30kou. Hodnu chvilu trvalo kym som sa ako tak zorientoval, ale aj tak som nedosiel sam na to ako sa meni vlna v osc..