http://www.meditime.cz
Wohma píše:rastis: Prijde mi to jak vykradene od Bucketheada (minus ty jeho ultrarychle behy)... Ale nektere licky jsem v tom uplne poznaval. Ale umi paradne, jak dlouho uz hraje?
Tady to bylo jen o tom čistě solo jen na kytaru. Je zajímavý, že nejsi jedinej, kdo by tam bral i ten doprovod. Z tohoto pohledu budou v druhém ročníku změny viz. zde, aby se vyšlo vstřici více možnostem:Cyril píše:Vrsak: tady se nemluvi o technicky vyspelosti tech kytaristu, ale o zpusobu prezentace, o tom, ze takhle vyrvany z kontextu pisnicky to pusobi mozna trosku smesne (taky hraju na kytaru, mimochodem... spatne)... ale zase na druhou stranu me nenapada, jak jinak to udelat... mozna kdyby si pripravili skladby i s kapelou, ve kterych by se vysvihli...? U tech pidlikani vynikne, jak moc jde v hudbe o ty "mezery mezi notama"... ale nevideli sme to, jen sestrihanej klip, takze sorry za rejpani... super, ze se akce povedla. Kolik se zucastnilo soutezicich? A koukal sem dobre, ze na konci byla i jedna holka?
prepac, neber to v zlom, ale asi chodis na velmi zle koncerty, pretoze bez stipky rypania alebo negativizmu - hento co si dal to video, tak fakt velke zaciatocnictvo / amaterizmus, uplne cele vo vsetkom...Vrsak píše:... S ohledem na koncerty co jsem viděl, tak s přehledem tento vzorek kytaristů je ta lepší půlka v naší republice....