stretnuti 10.1.2008 u Huberta
tak pani dobru noc, bolo uplne skvelo, stretko 101%.. konecne som spoznal dalsich ludi co stoja zato.. tesim sa na Prahu 1.3. 
UPDATE : este dodam ze sme skoncili zhruba 3:45 od 17:00 z predosleho dna... okrem politiky sme prebrali hadam vsetky dolezite veci
UPDATE2 : tu na tejto stranke su videa k tej arturii o ktorej sme sa letmo obskreli
http://www.arturia.com/evolution/en/pro ... ncept.html

UPDATE : este dodam ze sme skoncili zhruba 3:45 od 17:00 z predosleho dna... okrem politiky sme prebrali hadam vsetky dolezite veci

UPDATE2 : tu na tejto stranke su videa k tej arturii o ktorej sme sa letmo obskreli

http://www.arturia.com/evolution/en/pro ... ncept.html
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 11 led 2008 10:43, celkem upraveno 4 x.
-
-
inak pani ma tak napadlo spravit stretko aj s manzelkami-priatelkami.. aby videli vsetkych tych blaznov pohromade.. myslim ze aj maznelky-priatelky by medzi sebou slusne pokecali... tak ako sme boli naposledy ale niekde v prijemnom mieste na nejakom dome trebar ako maju v US barbekju party.. popripade aj decka... to by stalo za to 
aspon by nas nase manzelky ocenili a prezradili na nas co este nevieme

aspon by nas nase manzelky ocenili a prezradili na nas co este nevieme

Tak musim povedat ze stretnutie bolo mimoriadne plodne .. lutujem ze ma nenapadlo skorej spravit fotky, ked tam bol aj tonko .. Paradne sme prebrali vsetky generacie hammondov a fender pian .. Dost zaujimave veci som sa podozvedal .. Kto uvazoval ze pride a neprisiel , moze velmi lutovat ..
par fotiek ..

par fotiek ..

pytkin : jo, Tonko bol uplne skvely.. tazko som sa drvil na jeho pribehoh, je to clovek ktory ma teda o com rozpravat
ja za seba ako novacik medzi tazkymi kalibrami som len nasaval skvelu atmosferu a pocuval tie neskutocne pribehy
ja som bol velice rad ze som sa zucastnil aj napriek tomu ze uz som sa chcel stiahnut, ale to by bola taka blbost ako nepozret si demo na G2 
ja za seba ako novacik medzi tazkymi kalibrami som len nasaval skvelu atmosferu a pocuval tie neskutocne pribehy