Pytkin navrhol zaujimavu vec, ze kazdy tyzden v niektory den by sme sa tam vzdy zisli, teda aspon kto bude aktualne moct.
Mne by ten stvrtok vyhovoval.
tak to by bola pecka, konecne vypadnem z tej hektiky co vladne a na chvilku od 17:00 do 4:00 si oddychnem a hadam aj vseci
ked dokoncim moj EX REMOTE HOME STUDiO tak to prinesiem so sebou aby ste vedeli vocogo a kde to ma tie gule ktore si myslim ze to ma aj ked ma na poslednom session vseci prehovarali ze ten zlty malicky KORG by bola lepsia volba
inak hubert, seriozne premyslam ze to kupim synovi
inak pani co sme vtedy riesili tu XS s cim prisla novym a ze ma tych 8 elementov.. tak skoda ze tam prave nedali dovnutra tu FS1r.. ta ma 8 operatorov a v tomto smere by to mohlo byt velmi zaujimave...
ja predpokladam ze teraz pride velka kriza co dalej, 32 elementov mal uz Kurzweil K2000 z roku 1991, k tomu 32 algoritmov s volbou modulov (sample/DSP oscilatory, waveshapery, filtre...) nezavisle na kazdej vrstve. yamaha zatratila plugin system, korg prisiel s 2 GHz PCckom v podobe Oasysu a "VSTi" modulov za cenu jedneho auta. podla mna workstationy postupne zaniknu, aj tak ludia ich nevyuziju a bez pocitaca/laptopa uz dnes nikto nerobi...
demsky : necitim to ako ty .. myslim ze seriozny muzikanti prave pocitac vobec nepotrebuju .. nepotrebuju syntezy , elementy atd .. nerozumeju tomu .. potrebuju dobre zvuky aby mohli komponovat a hrat ..
Pytkin píše:demsky : necitim to ako ty .. myslim ze seriozny muzikanti prave pocitac vobec nepotrebuju .. nepotrebuju syntezy , elementy atd .. nerozumeju tomu .. potrebuju dobre zvuky aby mohli komponovat a hrat ..
v principe mas velmi hlboku pravdu,jedine ze by som dodal ze su samozrejme skveli hudobnici ktorych teoria syntezy a pocitace zaujimaju
pytkin : no ved ja s vami suhlasim, ja poznam hracov co maju napriklad Kurzweila a bohate si vystacia s Pianom, Rhodesom, nejakym dobrym drumsetom a slakami, na velke houby je im VAST synteza... v zivote nestlacia magicke tlacitko edit