Stretnutie v On Boarde Bratislava 4.5.2012
Stretnutie v On Boarde Bratislava 4.5.2012
Takze robime male stretnutie s nastrojmi v predajni On Board v Bratislave tento piatok .. Vsetci ste vytany ..
Kludne sem napiste , kto pridete a co donesiete .. Samozrejme netreba nosit nic .. Snad dake peniaze , ked pojdeme na veceru vedla do Narodneho Bowlingoveho Centra ..
Kludne sem napiste , kto pridete a co donesiete .. Samozrejme netreba nosit nic .. Snad dake peniaze , ked pojdeme na veceru vedla do Narodneho Bowlingoveho Centra ..
Re: Stretnutie v On Boarde Bratislava 4.5.2012
paradicka ja pridem uplne urcite... co sa tyka geretu nemam nic zaujimave, ale na veceru sa tesim uz teraz 

Ja sa pridájam.
Časovo niekedy od poobedia? Rád by som sa zastavil - tak po robote.
no skor na vecer .. ved kazdy sme v robote .. ja myslim ze tak 16-17 by sme sa mohli zacat zliezat ..
o 17:00 som tam ako na klavir
Prinesiem Roland SH-5?
Dones .. A dones aj AN200
... ozaj, žiadne nové pracovné náradie nemám, chce si niekto vyskúšať niečo z toho starého (napr JX8 oživenú kontrolerom...)?
Hned bych přijel, ale tento pátek se mi nehodí, tak někdy příště se těším na viděnou!;)
Dedko, pôjdeš smerom od Pezinka? Ak hej, vzal by si ma prosím v Jure? Zjednoduchšilo by mi to presun. Ď.
Sakra, uz som sa chcel konecne zoznamit s niektorymi z vas aj osobne, ale prilietam z Istambulu prave v piatok neskoro vecer. Co ste to tak nerychlo bez varovania zorganizovali?
no uvidim, mozno sa aj ja stavim