excom: to se neboj;)
Acid: Start Pha, cena podle spotřeby vozů * cena nafty * počet kilometrů / počet cestujících;) Odjezd v sobotu ráno, príjezd v neděli po skončení (takže v Pze cca večer).
zdravime z raje syntetizeru, nakonec ceska vyprava cita pouhe tri cleny, ale je tu paradne. 3 synthexy, skvely syrinx, prophet5, wave, dx1, sh7..., modularni systemy... celkem pres sto nasroju a cca 50 lidi z cely evropy. pan Doepfer predvadi svoje moduly, no proste super:-)
EXCOM, ee, ten nexel vobec predat, isiel prenho osobne niekam na juh Talianska. Inak som ho pred casom mohol kupit za super lovaso cez kamosa z Holandska, ale nejak ma to netaha.
fuh! o syrinxe ja snivam uz velmi dlho (odkedy som ho prvy krat pocul na Astral Disaster od Coil). uzasny zvuk, pekne features (3x vcf a tie moznosti okolo toho) a ten sposob ovladania dotykanim sa vodivej plochy musi byt tiez riadna halucinacia. skusali ste to tam / rozumiete niekto ze ako to presne funguje? je to nieco podobne ako na crackleboxe (=prerusena cesta ktoru clovek spoju prstami a odpor urcuje velkostou plochy ktorou sa dotyka) ?
(vzdy ked si o tom synthe citam, tak mi to prijde trochu smutni ze z takeho uzasneho kusku je len 300 kusov a nikto nerobi nieco podobne, no za to sa produkuju tony nudnych synthov na jedno kopyto)
synton fenix tam nahodou nebol tiez? ten by ma zaujimal mozno este viac (kedze ten by bolo asi aj realnejsie zohnat)