W-NAMM'09
ked uz ma CME motorizovane fadre, tak tu by som to veru ocakavalFractal píše:na tohle jsem vubec nemyslel, no... ono by to bylo asi cenove nekde jinde potom, uz tak je to docela palka, ale zase featury to ma drsne, navic cubase AI v cene, vsak se uvidi po nammu, doufam ze tam nebude vsecko z vietnamu

neviem ako je na tom prave n12, a kolko sa jej predalo..
predpokladam ze ju pouzivas
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 12 led 2009 09:45, celkem upraveno 1 x.
To je zabavny, jak ma kazdej priority nekde jinde. Me pride nejakej "vsti synth" naprosto bezvyznamnej a kdyby vysla cubase5 s nejakejma zasadnima zmenama/vylepsenima, tak to bych povazoval za to eso. ;-)peteness píše:Jestli to eso v Steinberg rukavu ma byt zlaty hreb vecera, tak by to melo byt neco vic nez jen Cubase 5. Uvital bych od nich naky novy VST synt.
Mozna krom jineho vytahnou nakou malou krabicku co bude vypadat jak Blofeld a hrat jak Motif.
-
- Profesionál
tak namatkou:Pytkin píše:matucha : ale ake vylepsenia ocakavas ?
- lepsi prace s videem:
tj aspon moznost umisteni vice klipu za sebou a moznost strihu, naprosty zaklady, nic vic
fungujici nahrazeni audia ve videu
- lepsi sprava pluginu:
naprosta customizace foleru... to ted nejde, ty systemovy to prebijej
- lip fungujici system automatickyho srovnavani tempa pro "loopy"
ted to zaprvy neumi moc dobre najit hitpointy a taky mi to nuti timestrech... pritom treba kdysi byla v reasonu takova jednoducha vec, co fungovala tak krasne... ted sem nucenej vzdycky strihat a pitchshiftovat ruco, kdyz chci, aby to za neco stalo
- zjednoduseni automatizace:
je tam ted moc kroku, nez se dostanu k parametru, kterej chci (vetsinou neni v tom quick menu)... casto to obchazim tim, ze dam write automation a hejbnu parametrem, kterym chci primo na pluginu... ale...
- plna podpora PQ, ISRC... proste CD mastering podpora vcetne DPP nebo jak se menuje ten standard, kdy clovek nemusi palit CD a jen to posle do fabriky jako soubor (smiril bych se i s tim, ze by to byla funkce, za kterou se plati extra)
atd. na hodne toho si ted nevzpomenu ;-)
matucha : zaujimave .. pripada mi to ze od Cubasu cakas veci , na ktory neni urceny ..
video : to ako spracuje steinberg s video je nepouzitelne na serioznu pracu .. to by z toho museli spravit vegas , aby to fungovalo realne .. cize pridat viac videi sa asi neda ..
pluginy : sak aj systemovy folder si mozes upratat ako chces ..
PQ, ISCR , DDP : na to je predsa wavelab .. to by si srali do vlastneho hniezda ..
video : to ako spracuje steinberg s video je nepouzitelne na serioznu pracu .. to by z toho museli spravit vegas , aby to fungovalo realne .. cize pridat viac videi sa asi neda ..
pluginy : sak aj systemovy folder si mozes upratat ako chces ..
PQ, ISCR , DDP : na to je predsa wavelab .. to by si srali do vlastneho hniezda ..
- SoundsFine