W-NAMM'09

Informace o vašich akcích a koncertech
Odpovědět
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 09 led 2009 19:30

rada "n" ma jednu velku neduhu.. nema motorizovane fadre.. tomu som doteraz nepochopil..

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 11 led 2009 21:50

na tohle jsem vubec nemyslel, no... ono by to bylo asi cenove nekde jinde potom, uz tak je to docela palka, ale zase featury to ma drsne, navic cubase AI v cene, vsak se uvidi po nammu, doufam ze tam nebude vsecko z vietnamu :)

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 12 led 2009 00:12

Jestli to eso v Steinberg rukavu ma byt zlaty hreb vecera, tak by to melo byt neco vic nez jen Cubase 5. Uvital bych od nich naky novy VST synt.
Mozna krom jineho vytahnou nakou malou krabicku co bude vypadat jak Blofeld a hrat jak Motif.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 12 led 2009 00:36

Fractal píše:na tohle jsem vubec nemyslel, no... ono by to bylo asi cenove nekde jinde potom, uz tak je to docela palka, ale zase featury to ma drsne, navic cubase AI v cene, vsak se uvidi po nammu, doufam ze tam nebude vsecko z vietnamu :)
ked uz ma CME motorizovane fadre, tak tu by som to veru ocakaval :) to navysenie ceny si myslim by nebolo az tak vela.. no tresnem. 5000 sk hore? za to by som dal tych 5k.. digi pult bez motofadrov mi dojde dost neohrabany, aby som to pokazde nastavoval.. ale inak sa mi tento pult velmi paci.. nebolo by zle ak by sa objavil nejaky n32 :) 32 vstupov a aspon 24 fadrov.. alebo 16 na polovicu.. ale to by si asi nenaslo cielovu skupinu.

neviem ako je na tom prave n12, a kolko sa jej predalo..
predpokladam ze ju pouzivas
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 12 led 2009 09:45, celkem upraveno 1 x.

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 12 led 2009 01:06

peteness píše:Jestli to eso v Steinberg rukavu ma byt zlaty hreb vecera, tak by to melo byt neco vic nez jen Cubase 5. Uvital bych od nich naky novy VST synt.
Mozna krom jineho vytahnou nakou malou krabicku co bude vypadat jak Blofeld a hrat jak Motif.
To je zabavny, jak ma kazdej priority nekde jinde. Me pride nejakej "vsti synth" naprosto bezvyznamnej a kdyby vysla cubase5 s nejakejma zasadnima zmenama/vylepsenima, tak to bych povazoval za to eso. ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 led 2009 01:14

matucha : ale ake vylepsenia ocakavas ?

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 12 led 2009 01:37

EXCOM: nene, ale uz si ji dlouho chci koupit, ale porad me brzdi nejake jine vydaje; no a taky me zpocatku odradilo, ze nema digitalni I/O (myslim jako audio digitalni ADAT, AES/EBU nebo aspon SPDIF) tak snad to pribude casem, protoze pak, jeste s temi fadery, by to byla bomba!

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 12 led 2009 01:42

matucha: jo, to ze ma kazdy priority nekde jinde je problem cele ezoun :)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 12 led 2009 02:26

jenom ne synth :]

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 12 led 2009 02:33

Pytkin píše:matucha : ale ake vylepsenia ocakavas ?
tak namatkou:

- lepsi prace s videem:
tj aspon moznost umisteni vice klipu za sebou a moznost strihu, naprosty zaklady, nic vic
fungujici nahrazeni audia ve videu

- lepsi sprava pluginu:
naprosta customizace foleru... to ted nejde, ty systemovy to prebijej

- lip fungujici system automatickyho srovnavani tempa pro "loopy"
ted to zaprvy neumi moc dobre najit hitpointy a taky mi to nuti timestrech... pritom treba kdysi byla v reasonu takova jednoducha vec, co fungovala tak krasne... ted sem nucenej vzdycky strihat a pitchshiftovat ruco, kdyz chci, aby to za neco stalo

- zjednoduseni automatizace:
je tam ted moc kroku, nez se dostanu k parametru, kterej chci (vetsinou neni v tom quick menu)... casto to obchazim tim, ze dam write automation a hejbnu parametrem, kterym chci primo na pluginu... ale...

- plna podpora PQ, ISRC... proste CD mastering podpora vcetne DPP nebo jak se menuje ten standard, kdy clovek nemusi palit CD a jen to posle do fabriky jako soubor (smiril bych se i s tim, ze by to byla funkce, za kterou se plati extra)

atd. na hodne toho si ted nevzpomenu ;-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 12 led 2009 09:46

som zvedavy ci Yamaha s XS urobila bodku za radou MOTIF alebo sa bude snazit pokracovat dalej...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 led 2009 13:12

matucha : zaujimave .. pripada mi to ze od Cubasu cakas veci , na ktory neni urceny ..

video : to ako spracuje steinberg s video je nepouzitelne na serioznu pracu .. to by z toho museli spravit vegas , aby to fungovalo realne .. cize pridat viac videi sa asi neda ..

pluginy : sak aj systemovy folder si mozes upratat ako chces ..

PQ, ISCR , DDP : na to je predsa wavelab .. to by si srali do vlastneho hniezda ..

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Příspěvek od SoundsFine » 12 led 2009 14:35

Uvítal bych podporu pro "Vista 64-bit".
Tak, že to bude konečně stabilní, a Vista 64-bit se stane hlavním OS "native" pro Cubase 5 na PC.
Mělo by to velký vliv i na vývojáře ostatních softů (TC Powercore, a dalších, kteří se stále 64-bit verzím vyhýbají).

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 12 led 2009 14:47

ja cakam na Ableton Live 8...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 led 2009 15:35

SoundsFine : Momentalne 4rka nejde na 64bit vobec ? alebo len je nestabilna ?

Odpovědět