byl vypusten lev
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Re: byl vypusten lev
no to bude nálož ... v závěsu update iPhoto a Aperture
iOS 5 už se dá stáhnout
- Pavel Vantuch
iOS a Lion už jsou spolu ne? 

- Pavel Vantuch
Kdyby někdo potřeboval combo update, tak už je taky k dispozici: OS X Lion Update 10.7.2 Client Combo
nainstaloval som udapte lionu ... a prestalo mi fungovat /etc/hosts .. rebootol som.. aj dscacheutil -f flushcache som skusal.. nic .. proste vsetko co mam v /etc/hosts ignoruje .. nejaky napad co s tym ??
- Pavel Vantuch
Dendy: zkus zadat do DNS 127.0.0.1, jestli to pomůže
Kdyby byl nejaky ochotny brnak s Macbookem (nejlepe Macbook White/Black), ktery by byl ochotny mi svuj stroj na par hodin pujcit, tak bych byl maximalne vdecny (a klidne nabidnul nejaky rozumny revans
).

po nekolikamesicnim testovani se vracim zpet k 10.6.8
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Já bych se taky rád vrátil, ale obávám se že emaily nepujde přesunout zpět do předchozí verze Mailu ... jinak bych neváhal ani vteřinu. Lion je pro mě asi nejhorší OSX ever ...
Ty si ty maily tahas k sobe?
ja som nenasiel na lionovi ani jednu vec co by mi vadila .. mne absolutne vyhovuje .. a co sa tyka mailera , tak tento v lionovi sa mi paci viac ako stary ..
No jasně ... mám je všechny na počítači ... (plus rozdělené do x schránek, virtuálních schránek, pravidel atd.) a na serveru v každém případě zustavají jen přijaté maily ... odeslané z počítače ne, a i ty občas potřebuju ...