IOS 7 preview

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od dendy » 11 čer 2013 13:39

mne sa ten MAC PRO strasne mrte brutal paci :-) pockame si na cenu .. uplne najviac futuristicky dizajn, konecne sa niekto dokazal odputat od tych otrasnych stvorhrannych skatul a urobil nieco co vyzera ako z 21 storocia ..

na druhej strane chapem ze majitelov PCIe kariet to serie, je to logicke ..

ale proste aj tak to nakoniec dopadne tak.. ze ludia budu chvilu frflat a nakoniec - o 5 rokov uz bude takyto konceptv vacsina klasickych PC a thunderbolt perfierie (alebo nejaka ina rychla, idealne bezdrotova, technologia) budu uplne bezne a na PCIe a velke nespratne skarede skatule pod stolom si nikto uz ani nespomenie :)

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od maux » 11 čer 2013 14:43

Pytkin píše:no ja myslim ze by to prave naopak mohlo byt lacnejsie , ako povodne MAC PRO ..
Jo tak přesně tohle mě napadlo taky.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2013 15:09

no ja by som ocakaval ceny tak start na 1500 EUR a koniec na 2900 EUR ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od a.tom.x » 11 čer 2013 16:16

Pytkine tys byl vždycky optimista :) já očekávám za 2900 tak základní verzi zebrak ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2013 17:05

no mne pripada , ze je to smerovane , aby to oslovilo vacsi okruh zakaznikov .. resp. ten segment medzi PRO usermi a tymi co im staci imac .. takze by som ocakaval aj tu ceny medzi sucasnym MAC PRO a Imacom .. no nechajme sa prekvapit ..

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od STi » 11 čer 2013 17:38

ale jedno je iste, doteraz apple nikdy pozitivne neprekvapil cenou, vzdy to bolo bud drahe alebo mega drahe :-D
FB | SC | T

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Ivo » 11 čer 2013 17:47

No trochu to vypadá jak odpadkový koš :) A ze 70% ta cena bude asi za design a hi tech vnější ficurky, jinak tam bude víceméně stejný Intel atd jako v běžném PC ? :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2013 19:42

no bezne PC nemavaju dva xeony .. ale bude to to iste PC ako hiendovy workstation ..

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od STi » 11 čer 2013 19:51

nemohol som odolat a uz ficim na iOS 7 bete, na iPhone 5 to ide pekne plynulo. kto ma zaujem vyskusat, netreba ani developersky ucet, staci stiahnut iOS tu, podrzat SHIFT/OPTION a kliknut na Check for Update v iTunes. Naspat na iOS 6 to ide vpohode restornut cez DFU.
FB | SC | T

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od demsky » 12 čer 2013 09:41

http://news.yahoo.com/designers-think-a ... 34967.html

tak to je sila, to co som pisal vcera o ikonkach si myslia aj ini, napriklad:
To give one example, Ryan Katkov, a designer for Life 360, points us to the new icons for Safari and Mail. "Safari's icon — what were they thinking? The gradient goes from light to dark. Contrast that to Mail's icon, which goes from dark to light, and also sits on a filled background. Why?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 12 čer 2013 09:54

niektory ludia maju zaujimave problemy ..

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Milan » 12 čer 2013 10:26

Vyzkoušeno včera na iPhone 4S. Trochu se to trhá, řekl bych, že iPhone víc topil a baterie šla rychle dolů. Po průhlednosti není na iPhone 4S ani stopa. Vzhled mi nesedl, nelíbí se mi to, ale myslím, že je to fakt hodně surová beta, bez optimalizace a i grafika myslím, že dozná změn. Jedinej přínos vidím v rychlým přístupu k některým nastavením (wifi, bt, svítílna atd). K iOS 6 jsem se vrátil bez problémů, aplikace i data zůstaly.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od dendy » 12 čer 2013 11:37

tak je to len beta .. ja si myslim ze pre ineho cloveka ako developera to zatial nema vyznam.. ja si pockam na final :)

Odpovědět