IOS 7 preview

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od bodyia » 10 čer 2013 22:18

Keynote byla fajn. A ten mac pro vypadá teda šíleně;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 10 čer 2013 23:38

ja som z toho dost sklamany .. keynote si pozriem zajtra v praci .. MAC PRO brutalne sklamanie .. IOS7 a OSX 10.9 mi pridu ako nic moc novinky .. i ked samozrejme tam si neviem predstavit nejake zasadne zmeny .. A radsej ziadne zasadne zmeny , ako v pripade MAC PRO :)
pre mna z MAC PRO spravili MAC MIDI .. som zvedavy , ci MAC PRO budu dalej robit , alebo su profici v prdeli ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od dendy » 11 čer 2013 00:06

no v osx uz podla mna ani neni moc co vylepsovat, ten os je proste dokonaly... co tam navylepsujes ? keby daco zasadne zmenili tak uz to mozu len dojebat :-)) takze suhlasim v OSX radsej nech sa moc nevrtaju a nechajunho ako je

ios7 je popici.. podla mna najzasadnejsi update od vzniku tohoto systemu

ja som s keynote nadseny

z coho nie som nadseny ze zrejme uz definitivne pochovali MBPRO 17 :-( stale som nejak dufal ze ho renovuju a vratia na trh.. co uz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2013 00:15

pozeram si ten IOS7 a vlastne to vyzera dost dobre :) to som si pred tym moc necital .. ten novy design sa mi dost paci .. aj vsetko co tam popisuju .. IOS7 bude fajn ..

dendy : ano ano .. OSX je v podstate dokonaly .. Akurat mi pride divne , davat novu verziu , ked som si precital , co je tam nove .. tak vlastne nic , co by ma nejak potesilo .. to ze je safari rychlejsie ma nezaujima , kedze pouzivam chrome ..

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3103
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od hombrefeo » 11 čer 2013 00:23

io7 fajny, a zdokonalovat uz nebolo co pri 10.6.8.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2013 00:28

kukam znova ten OSX a tie multi displeje vyzeraju celkom fajn .. to sa nestrati :) aj taby vo fajndri ..
a kompresia appiek v pamati .. joj to sme pouzivali na OS7 :), ked sme mali 256 MB ram :)

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Oxyygen » 11 čer 2013 08:33

Tak zase berte, ze to je jen rocni update za 20 EU - za ty penize je tam dost novejch funkci
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2013 08:42

no hlavne ze to nejak totalne nedosrali .. ako windows 8 .. akoze totalna zmena alebo nieco take ..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od demsky » 11 čer 2013 10:09

iOS 7 vyzera v pohode, posobi to lahko, tipujem ze font Helvetica/Nimbus Sans UltraLight :)

Mna napadlo akurat to, ze ikonky su mozno zbytocne velke, mozno iba na prvej strane by som ich dal polovicne s moznostou rozmiestnenia, aby bolo vidno tvar, ked si dam obrazok na pozadie.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Oxyygen » 11 čer 2013 10:33

ja jediny na co si porad nemuzu zvyknout jsou jedovaty barvy ikon a porad nemuzu prijit na chut ikone safari - pusobi na me jak vektor z Corelu z roku 1995
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od demsky » 11 čer 2013 10:47

Ikonka je v pohode, presne podla Iveho gusta na styl nemeckeho funkcionalizmu z Bauhasu alebo toho slavneho dizajnera co pracoval pre Braun, len nechapem, preco to ma biely border. Trocha matuce su aj gradienty v pozadi, tak bud male kvazi-bodove svetielka idu zospodu, tym padom sa stmavuje zdola hore, alebo radsej potom nijako. Ale clovek si zvykne na vselico, neviem ci skusali aj nejake monochromaticke riesenie, ktore by malo nejaky zjednocovaci prvok. A nikdy som nechapal, preco iPod ikonku modru z iOS 3 premenovali na Hudba (mozem tam mat kludne aj audioknihy napriklad z Kralovstvi mluveneho slova, ha) a dali ju do odpornej oranzovej farby (dufam, ze to nie je ziadna asociacia s Orange).
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3103
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od hombrefeo » 11 čer 2013 12:11

ohledne esteticnosti ikon by se dalo hovorit hodiny, ale nic na plat, takhle je to vice populisticke, nezapominejme, ze ten system delaji hlavne pro obycejne smrtelniky bez zvlastniho gusta pro grafiku. jim staci, kdyz to bude libive...

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Tranzistor » 11 čer 2013 12:59

Keynote jsem jeste nevidel, musim to napravit, ale zatim co jsem zahlidnul na netu tak velky zklamani. Funcnost iOS7 prej super, ale ty ikony mi prijdou dost hnusny. Takovy Windows Mobil. Me se ikony na iOS6 libej vic, taky v podstate jejich navaznost na OSX, coz mi u iOS7 neprijde, leta ze by v OSX10.9 ty ikony zmenili taky, takze OSX pak bude vic jako woknousy ;-) No a MacPro je celkem ulet. Designove se mi to libi, ale ne jako pracovni stanice pro profiky. Nemoznost vice disku, nemoznost pouziti PCIe karet. Takova podpasovka pro profiky co se zabivaj audiem a videem. Bud se to vsechno bude muset resit pres nejaky externi sasi TB a nebo vsechny svoje karty vymenit za verze s TB a nebo reseni nekolika redukci a pripojovani nekolik externich disku.... No ve finale to bude celkem vopicarna co poleze do penez, nehlede na to, ze porizovaci cena MP bude urcite kosmicka....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: IOS 7 preview

Příspěvek od Pytkin » 11 čer 2013 13:06

no ja myslim ze by to prave naopak mohlo byt lacnejsie , ako povodne MAC PRO ..

Odpovědět