Chodit městem a hledat spot když tím spotem může být kdykoliv vlastní mobil, je myslím docela pomýlená aktivita ...Settler píše:a) Ziju v Praze a wifi skoro vsude neni.. nemam cas chodit mestem a hledat spot..

Chodit městem a hledat spot když tím spotem může být kdykoliv vlastní mobil, je myslím docela pomýlená aktivita ...Settler píše:a) Ziju v Praze a wifi skoro vsude neni.. nemam cas chodit mestem a hledat spot..
presne tento problem mam ked otaram z iFILES aj v GoodPlayeri aj v BuzzPlayeri ... takze to zrejme bude nejaka interna chyba iOS ako takeho... este poviem ze mi to rovnako blbne na iPad2 aj iPhone4... presne podobne pocity jak popisujes som zazivalOxyygen píše:AV player je super. Stahnul jsem 100 MB soubor a otevrel se v pohode. 200MB uz ne. Kdyz dam open in, tak chvili ceka a nic..:-/ Kua takovej vojeb kvuli tak banalni funkci. Se mi uplne vybavuje bezmoc a vztek co jsem mel u windows.
Vam to 200 MB a vic otevre?
Mam Ipod4
Tak potom sme si kvitSettler píše:Vetsi slataninu a hloupost uz jsi napsat nemohl..? mobilni zarizeni bez mobilniho modulu je jako.. tady ten blabol co jsi napsal..? njn.. kazdemu co jeho jest..EXCOM píše:toto tvrdenie mi pripomina teleshoppingy, kde ak kupi niekto namiesto jedneho kozmodisku 2, tak treti dostane kupujuci zadarmo.. a ten zadarmo je v sufliku a zvysne dva pod postelouSettler píše:bez 3G je to jako koupit si auto bez motoru aby stalo doma v garazi..![]()
Ja bych spise odkazal na posledni dve stranky textu o tom, jak uz "me nebavi do toho cpat dalsi prachy" protoze to porad nefunguje a nestahuje a neuklada co ma..
No nevim, pokud mate iPad na hrani tak asi 3G neni potreba. Ja ho mam mimo jine i na praci a beham s tim na schuzky s klienty, bez 3G si to vubec neumim predstavit, bylo by to pro me nepouzitelne.EXCOM píše:toto tvrdenie mi pripomina teleshoppingy, kde ak kupi niekto namiesto jedneho kozmodisku 2, tak treti dostane kupujuci zadarmo.. a ten zadarmo je v sufliku a zvysne dva pod postelouSettler píše:bez 3G je to jako koupit si auto bez motoru aby stalo doma v garazi..