Mac OS a ostatní "nesmysly"
- Pavel Vantuch
Mac OS a ostatní "nesmysly"
Mac OS a ostatní "nesmysly":
pokračujte, prosím, zde: ...
pokračujte, prosím, zde: ...
nemyslim si, ze ma cenu pokracovat. jaky smysl ma debata o systemu, ktery je vic jak dvacet let stary a uz se prakticky nepouziva. vsichni macisti na nej stejne budou pet pochvalne ody, pricemz jedina uzasna vlastnost celeho MacOS classic spociva v tom, ze byl lepsi nez DOS. To ale v zadnem pripade neznamena, ze by to byl dobry system.
Tim koncim, tva Mana.
Apple fanatici by si meli nastudovat fakta, ale co chtit od nabozenske sekty.
Tim koncim, tva Mana.
Apple fanatici by si meli nastudovat fakta, ale co chtit od nabozenske sekty.
kru: nech toho .... nevim o jaky sekte mluvis 
ja osobne jsem samozrejme rad za dalsi krok - tedy OS X - a kvality systemu nejspis hodnotim podle jinych - ciste subjektivnich - hledisek ... teda spis dojmu prace se systemem ... a ty jsem i u OS 9 nemel nikdy problematicke ... cimz nechci tvrdit, ze muze mit nekdo opacnou zkusenost ... a souhlasim s jedinym bodem, ze nema cenu se o tom dal bavit

ja osobne jsem samozrejme rad za dalsi krok - tedy OS X - a kvality systemu nejspis hodnotim podle jinych - ciste subjektivnich - hledisek ... teda spis dojmu prace se systemem ... a ty jsem i u OS 9 nemel nikdy problematicke ... cimz nechci tvrdit, ze muze mit nekdo opacnou zkusenost ... a souhlasim s jedinym bodem, ze nema cenu se o tom dal bavit

nie ze by s tym nejak OS suvisel ale zamiloval som sa pani do 30 palcoveho APPLE monitora.. som si ho bol pozriet v AUPARKU a to je kurva parada.. predpokladam ze ho tu uz niekto mate ale je to fakt skvele... mate niekto skusenost s novou G5 alebo ako sa vola? celkom sa mi ten HW pozdava... myslim ze to stoji aj za tie prachy..
nova g5 je velmi drahe, velmi dobre a velmi tiche znackove pc :)EXCOM píše:nie ze by s tym nejak OS suvisel ale zamiloval som sa pani do 30 palcoveho APPLE monitora.. som si ho bol pozriet v AUPARKU a to je kurva parada.. predpokladam ze ho tu uz niekto mate ale je to fakt skvele... mate niekto skusenost s novou G5 alebo ako sa vola? celkom sa mi ten HW pozdava... myslim ze to stoji aj za tie prachy..
kym pri imacu sa da ta cena obhajit pomerne bez problemov, pri g5 imho ani nahodou
ale ak sa topis v prachoch, nevahaj ;)
Znas osobne nekoho, kdo by mel ukradenej OSX na neapple HW, jako primarni, vetsinu casu nabootovanej system na praci, ne na hrani si s instalaci? Docela by me zajimala existence nejakyho cloveka, co chce OSX proste pouzivat a podstoupi kvuli tomu tu slozitejsi a haluznejsi cestu nepodporovanyho HW.Kermitak píše:Chces rict "bezet legalne osx" ;)