Až na tu váhukexik píše:nemyslim... to bude prast ako uhod a za stovku menej

Až na tu váhukexik píše:nemyslim... to bude prast ako uhod a za stovku menej
Vrzalík píše:Až na tu váhukexik píše:nemyslim... to bude prast ako uhod a za stovku menej. Skoro 5kg se mi táhat ale nechce
.
NO COMMENT!!hombrefeo píše:resite tady uplne kraviny a komplikujete si zivot. nejjednodussi reseni je zbavit se macbooku bez FW a koupit jiny (normalni) a k tomu apogee duet. basta...
Tady jsou nejake prakticke zkusenosti se Zoomem.Ivo píše:Nechci se rouhat, ale nebylo by pro tebe nakonec nejlepší něco jako
http://kytary.cz/zoom-h4n/HN105672/
Odpadnou starosti s propojením něčeho s počítačem atd. Můžeš k tomu připojit i svoje mikrofony ... Výsledek pak hodit na počítač a editovat ...
Nevím jestli v rámci dané cenové kategorie bys něco o moc lepšího vyloudil ze samostatných komponentů (preamp + zvuková karta + AD převodník). A tohle je all in one - a v pohodě ...
Taky jsem si poslechl, znělo to fajn. Je to jedna z možných variant. Používal bych to skoro taky tak.( nahrávat budu v kostele, housle, kytaru, klávesy a zpěv) Akorát plánuju ještě koupi dvou oktáv mk012.fova píše:Nahravali jsme tenkrat houslove vystoupeni v kostele.
Daval jsem sem na forum i ukazky a myslim, ze posluchacum se to libilo.