No skvělé, gratuluju k pokroku ve vizíchVrzalík píše: Potřeboval bych pro mobilní nahrávání 2 kanálový solidní preamp k macbooku.
Připojím ho přímo k Macbooku? Mám usb a 3,5mm jack ( audio vstup jak analog ,tak digital). Dá se sehnat tady v ČR? A kolik tak zhruba stojí? ( můj strop je těch 10 tis., spíš i míň)Ivo píše:Znovu bych ještě dal k uvaze preamp DAV BG-1. Špičkový, příjemný zvuk (spousta lidí ho považuje za top bez ohledu na cenu) za málo peněz ...
Takže MiniMe je lepším zařízením jak Apogee duet, chápu to správně. Myslel jsem si, že jsou to kvalitativně podobná zařízeníAmorph píše:vrzalik: no on to prave neni jen preamp, ale i AD a jsou to dva kanaly. Nerikam, ze ta cena je nizka, ale zas je fakt, ze ta krabicka toho umi docela hodne. A jako zvuk z toho neleze spatnej. Srovnavali jsme to u Matuchy s manlym a s Great riverem a sice tam byl rozdil, ale nijak drastickej.
To nee ... to je čistý analogový preamp ... cena cca 13-14 000 Kč ...AD a připojení k notebooku jsou jiné věci ... S Davem ti případně můžu pomoct ...Vrzalík píše:Připojím ho přímo k Macbooku? Mám usb a 3,5mm jack ( audio vstup jak analog ,tak digital).Ivo píše:Znovu bych ještě dal k uvaze preamp DAV BG-1. Špičkový, příjemný zvuk (spousta lidí ho považuje za top bez ohledu na cenu) za málo peněz ...