Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia
Re: Novy MacBook PRO .. Krasa a alegancia
Na video a hry
.

prave na video ma to serie .. strasne mi to prehrieva notebook .. len externy monitor ide len s nvidiou .. hned by som to menil za intel only .. hry ma nezaujimaju .. na to mame doma xbox ..
Na video ti ten Intel 4k staci s prstem v nose a na spoustu her taky. Podivej se, jaky ma to graficky jadro parametry.Vrzalík píše:Na video a hry.
Pokud s tím ( Intelem) máte dobrou zkušenost, může klidně být, ale tu cenu 45 000,- to stejně neopodstatní
. Alespoň pro mě.

chlapci z ifixit se podivali novemu McBook pro 13'' s retinou pod kapotu:
http://www.ifixit.com/Teardown/MacBook+ ... wn/11225/1
http://www.ifixit.com/Teardown/MacBook+ ... wn/11225/1
pekne.. na macbookoch sa mi paci ze presne tak perfektne ako vyzeraju zvonka tak to vyzera aj vnutri 

MBP Retina se zatím zdá být mistrovský kousek. Funguje skvěle, bleskově a bez problémů (start počítače za pár vteřin a aplikací za vteřinu mě nepřestává fascinovat). Obraz vynikající , zvuk ještě lepší ... Nevím proč ale rád se dívám na filmy večer v posteli
A s tímhle zvukem je to nádhera ... ( a přitom máme dole big TV a 5.1 repro).
Když chytnu do ruky můj starý MBP nebo malého MBP 13 - jsou strašně tlusté

Když chytnu do ruky můj starý MBP nebo malého MBP 13 - jsou strašně tlusté

Ehm. Baterka přilepená lepidlem k šasi?dendy píše:pekne.. na macbookoch sa mi paci ze presne tak perfektne ako vyzeraju zvonka tak to vyzera aj vnutri

nikde tam nevidno lepidlo ale obojstranu penovu pasku... a kde je tam ako problem?
Tak mám první problém s chybějící optickou mechanikou - koupil jsem si tiskárnu Brother a doprovodé programy (kromě základního driveru) jsou dodávány pouze na CD (lincensované) a nelze je stáhnout. Volal jsem na podporu - prý to jinak nejde. Tak přemýšlím jak to tam dostat. Jaký je nejjednodušší postup (program) vytvořit na jiném MBP CD image a tu pak na mém otevřít jako plnohodnotné CD s autorun ?
----------------
OT:
.. uz prvni chyba byla koupe Brotheru )
Normalne vytvor CD image a tu si pak prenes do Maca ... nebo to je to co nejde?
----------------
OT:
.. uz prvni chyba byla koupe Brotheru )
Normalne vytvor CD image a tu si pak prenes do Maca ... nebo to je to co nejde?
----------------
Presne tak.. V disk utility mizes spravid disk imagd (dmg subor), ten prenesies na nejakom disku alebo cez siet na retinu a len ho otvoris.. Rychlesjsie je zazdielat si mechaniku, a zretiny ju otvorit.. Toto nastavenie sa ti zide aj pre buducnost..
Tak povedlo se, ale je to na nic, protože to CD podporuje max. 10.6. JInde se to stáhnout nedá (kromě základního driveru). Podpora Brother hrůza. Takže to jdu vrátit (to jsem si zase nechal dobře "poradit"). Jsem zvědavý jak vrácení bude Alza řešit, když už jsem ta dal cartridge.
Jsem ti říkal.. zlatej laser od Samsungu..ten má driver i ke stažení 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS