Prodat Mac mini?

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 13 lis 2007 14:00

Kermitak píše:pateson: jak to myslis z hlediska hardwaru?
Pravda, napsal jsem to blbě, tedy takto: půl roku mi doma běží mac mini a tudíž si myslím, že by se hardwarové vady již projevily. Taktéž mi doma 3 roky běží Thinkpad R50e a nic, a tak si říkám, že by to mohla být jakási pofiderní jistota.

Rozhodně nemám pocit, že bych se prodejem miniho zbavoval etalonu kvality. Na značky jsem už dávno přestal věřit, koupil jsem jej proto, že za pořizovací cenu to bylo pro mě! ideální řešení z hlediska tichého provozu a určitě toho nelituju.

Myslím, že to nemá cenu dále rozpitvávat. Rozhodnu se podle volných financí a doufám, že zvolím-li lenovo+vistu, tak to bude v pohodě. Většina "strašně" velkých problémů s Windows XP, o kterých se píše ve fórech mě nepotkala. Asi používám počítač jinak :-):-)

Díky všem
Ale jináč su Moravák

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 13 lis 2007 14:03

pateson: jasne, blbe jsem te pochopil ;) Osobne to mam s temi znackami stejne.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 lis 2007 14:06

kermitak : jo ja to chapem .. tak isto chapem ze na tom fore pisu ludia same problemy , o tom su fora .. ja hovorim moju skusenost .. 4 komputre .. na 4och to ide .. teda verim ze to proste nema problem na beznych setupoch .. a opat hovorim .. ak by som staval komputer pre OSX , idem na forum a pozriem na ktorom HW to uspesne funguje .. fakt nevidim , kde je tu problem ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 13 lis 2007 15:32

Pytkin píše:ak by som staval komputer pre OSX , idem na forum a pozriem na ktorom HW to uspesne funguje
No u notebooku to nebude uplne easy ;)
Pytkin píše:.. fakt nevidim , kde je tu problem ..
Problem nikde neni, ja jen rikam, ze na nezanedbatelnym mnozstvi hw to nerozjedes a ty argumentujes, ze si to nemyslis, protoze ti to na ctyrech strojich jede bez problemu, coz jsou statisticky naprosto bezvyznamna cisla ;)
Nicmene myslim ze pateson si z nasi disuse obrazek udelal, takze bych to povazoval za vyrizene ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 lis 2007 16:29

kermitak : u notebooku je to najjednoduchsie ! pozries si ten konkretny ci je podporovany a je to !

BTW : ja neviem kto tu je IN v statistike .. ale 4 zo 4och je celkom slusny uspech a o niecom to vypoveda .. minimalne o tom , ze Intel chipsety by mohli fungovat ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 13 lis 2007 16:38

Pytkin píše:kermitak : u notebooku je to najjednoduchsie ! pozries si ten konkretny ci je podporovany a je to !
Vetsinou si clovek nekupuje stary notebook, ale novy. Pokud budes mit stesti, za rok nekdo napise, ze mu to na nem funguje ;)
Pytkin píše:BTW : ja neviem kto tu je IN v statistike .. ale 4 zo 4och je celkom slusny uspech a o niecom to vypoveda .. minimalne o tom , ze Intel chipsety by mohli fungovat ..
OK, kdyz myslis...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 lis 2007 17:40

kermitak : to je s tebou hrozne .. teba by som nechcel za zenu .. na vsetko frfles ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 13 lis 2007 18:11

Pytkin: no ale rekni ze to neni pravda :)) Zensky frflaj vzdycky, ja jen obcas ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 lis 2007 18:20

kermitak : neni .. ved notebooky maju aj tak vacsinou rovnake chipsety . .Intel 845,850 je tu dlho ..

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 14 lis 2007 00:42

Pateson: Bootcamp je pod Tigerem jen jako Beta a ta vyexpirzje myslim koncem roku a pak uz nepujde ani pouzivat stavajici verze ani instalovat znovu jina ... ostrou verzi integrovali do Leoparda ... cili s windows+boot camp na Tigeru asi bude utrum - ale mozna to nekdo nejak osefuje

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 19 lis 2007 02:48

asi rok a pol dozadu som sa snazil rozbehat osx na lenovo Z60m a aj napriek dost velkemu usiliu sa mi to nepodarilo,vyskusal som asi 5 roznych verzii z netu..potom som predal lenovo,kupil Imac a s osx nemam problem,alebo mam ich ovela menej ako som mal s windows
po prechode som samozrejme nedokazal hned zabudnut na niektore programy pod win takze doteraz mi bezi win xp pod bootcamp,ale pachnem tam akurat tak ripnut obcas nejake dvd,inac nemam potrebu
mimochodom v mnohych pripadoch by mohli postacit Parallels desktop alebo VMware fusion, bezia pod osx

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 19 lis 2007 20:55

f.un: Jojo lidi a jejich potřeby jsou různé, jak jsem psal používám ve Windows program, který alternativu nemá (asi není potřeba) a mě živí, takže bez něj si nekoupím ani nejlevnější notebook
Takže jsem si místo Mac mini koupil Lenovo
Z mého pohledu je mi úplně jedno, zda používám OS X nebo Win, hlavně, že to funguje
Ale jináč su Moravák

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 19 lis 2007 21:20

pateson píše:f.un: Jojo lidi a jejich potřeby jsou různé, jak jsem psal používám ve Windows program, který alternativu nemá (asi není potřeba) a mě živí, takže bez něj si nekoupím ani nejlevnější notebook
Takže jsem si místo Mac mini koupil Lenovo
Z mého pohledu je mi úplně jedno, zda používám OS X nebo Win, hlavně, že to funguje
A prozradis :) o ktery program jde?

Odpovědět