Zaloha MACOS X na dick,cd a nasledna obnova celeho systemu.

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 24 zář 2007 16:48

Dekuju,opravdu si toho vazim !!!Podivam se na to a ten vycet ihned kopiruju do sve MACOS bible.Samo ze jsem se na neco uz zeptal,ale jsem ve stadiu naproste lamy co s tim zacina.Proto to co jsem napsal nebrat v zadnem pripade jako dogma,snazil jsem se to i tak nejak podat...

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 24 zář 2007 16:51

Timto tady jeste musim podekovat PV za jeho neutuchajici podporu a vysvetleni alespon tech nejzakladnejsich veci. Bez nej bych to uz asi vzdal...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 24 zář 2007 16:57

nunu, neskusal si nahodou ten benchmark aj pod 10.4.9? ja mam 10.4.9 a quadracore Q6600 a CPU hodnoty slabsie ako ty.
ktory update na 10.4.10 si pouzil?

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 24 zář 2007 17:03

nunu píše:Deska asus P5K-E wifi chipset P35, Intel C2D E6750, grafika GF6600 - jinou jsem nebyl schopny rozjet (zkousel jsem GF8600 - nejsou jeste drivery,ale je pouzita v MacbookPro, ATI x 800,ATI1950XT) 2 giga ram 800Mhz,dva samsungy 400GB serial ata,externi palirnu LG na USB, klavesnici logitech S510,fortron zdroj,firewire PCI radic s TI, satelitni kartu Skystar2 rev.2.6....No a digidesign rack 003,tu asi budu prodavat,koupim uz jen kartu s AES/EBU,wordclockem a adatama, kabdidatem je RME HDSP9652, protoze mam slusny DAC a AD jsem schopny v nejake slusne kvakite udelat taky...

Tu satelitni kartu nejsem schopny v MAC OS X rozjet,ani pod virtualizaci parallels desktop kde bezi ve virtualu winXP.Ty totiz tu kartu ve spravci zarizeni vubec nevidi,proto nejsem schopny nainstalovat drivery,jinak je to moc pekne a chodi to paradne.V rezimu plne obrazovky bezny uzivatel ani nepozna ze je v MAC os...

Co se tyce integrovane zvukovky,tam je maly problem,je zpristupneny pouze analogovy vystup,vstupy zatim nefunguji.Co jsem se docetl tak uz zprovoznili i integrovanou wifi kartu co je na desce,ja to nepotrebuju,takze jsem to ani nezkousel.

System mam MAC OS verzi 10.4.10 -)))

Firevire s cipsetem Texas Instruments nepouzivam,chodi to dokonale i tim co je primo na desce.

Jeste jeden zadrhel to ma,nejsem schopny prehrat video DVD,nemam prehravac...

Pokud bys mel zajem o nejaky test,rad pomuzu,ale musis mne navest co pouzit,jak nastavit.Zkousel jsem Logic Studio 8,vypada ze s tim nema sebemensi problem,ale nezkousel jsem jej nijak detailne...
este ma napadol taky vykonostny testik. nahod v Logicu 16 trackov so Sculpture (default preset) a napis nejake midi a skopiruj v danych 16 trackoch (aby proste nieco hralo stale dokola, bez sustainu, len tak staccato) a napis zatazenie CPU (dva krat klik na cpu indikator v transporte). ASIO latenciu nastav na 256 samplov.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 zář 2007 17:18

Takze vysledok testu na quad G5

Results 162.41
System Info
Xbench Version 1.3
System Version 10.4.10 (8R218)
Physical RAM 4608 MB
Model PowerMac11,2
Processor PowerPC G5x4 @ 2.50 GHz
L1 Cache 64K (instruction), 32K (data)
L2 Cache 1024K @ 2.50 GHz
Bus Frequency 1 GHz
Drive Type Stripe
CPU Test 148.67
GCD Loop 114.64 6.04 Mops/sec
Floating Point Basic 167.70 3.98 Gflop/sec
AltiVec Basic 329.27 13.12 Gflop/sec
vecLib FFT 129.52 4.27 Gflop/sec
Floating Point Library 122.15 21.27 Mops/sec
Thread Test 251.57
Computation 254.78 5.16 Mops/sec, 4 threads
Lock Contention 248.44 10.69 Mlocks/sec, 4 threads
Memory Test 139.45
System 128.69
Allocate 129.69 476.27 Kalloc/sec
Fill 163.38 7943.69 MB/sec
Copy 105.47 2178.52 MB/sec
Stream 152.18
Copy 147.74 3051.44 MB/sec [G5]
Scale 146.76 3032.00 MB/sec [G5]
Add 156.12 3325.73 MB/sec [G5]
Triad 158.80 3397.06 MB/sec [G5]
Quartz Graphics Test 150.01
Line 131.56 8.76 Klines/sec [50% alpha]
Rectangle 144.12 43.03 Krects/sec [50% alpha]
Circle 145.18 11.83 Kcircles/sec [50% alpha]
Bezier 140.11 3.53 Kbeziers/sec [50% alpha]
Text 209.85 13.13 Kchars/sec
OpenGL Graphics Test 138.95
Spinning Squares 138.95 176.26 frames/sec
User Interface Test 259.40
Elements 259.40 1.19 Krefresh/sec
Disk Test 113.66
Sequential 131.38
Uncached Write 167.81 103.03 MB/sec [4K blocks]
Uncached Write 157.32 89.01 MB/sec [256K blocks]
Uncached Read 79.09 23.15 MB/sec [4K blocks]
Uncached Read 182.25 91.60 MB/sec [256K blocks]
Random 100.15
Uncached Write 53.93 5.71 MB/sec [4K blocks]
Uncached Write 213.37 68.31 MB/sec [256K blocks]
Uncached Read 104.49 0.74 MB/sec [4K blocks]
Uncached Read 139.98 25.97 MB/sec [256K blocks]

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 24 zář 2007 17:57

no mne sa zda, ze ten benchmark nie je uplne koser, pretoze G5 by mala byt vypoctovo jednoznacne slabsia ako C2D alebo C4D. rovnako ked sa pozriem na zoznam vysledkov na stranke, tak je zaujimave za niektore 4-jadrove MacPro 2,66GHz maju slabsie CPU vysledky ako niektore dvojajadrove MacBooky, to nehovorim o spominanej G5 .
skor by som uprednostnil nejaky aplikacny test ako napriklad Logic 8, ktory je vraj dobre optimalizovany na nove viacjadrove procaky od Intelu

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 24 zář 2007 19:21

Logic - jo,ale dneska urcite ne,nejde to...

Cheesetor
Příspěvky: 84
Registrován: 24 úno 2003 19:05

Příspěvek od Cheesetor » 24 zář 2007 20:29

Zpochybnit se da jakejkoliv benchmark (ze nejde? Tak ho zpochybnete! A bude zpochybneny! :) ), ale Xbench nedava vubec konzistentni info i na jednom stroji behem jednoho dne. V tehle komplexnich benchmarkach se nevyznam (porozumel sem na skole jen par jednoucelovym), ale prakticky nikdo neuznava Xbench jako neco vic nez jen hrube orientacni hracku.

Lepsi nabidnout bohuzel neumim, ani jsem se po zadnym nepidil...

Ani Logic 8 neni uplne ferovy srovnani, pokud se jedna o srovnani s G5. Na intelech je zatez L8 i L7 velmi podobna, na PPC se podle reportu zatez zvysila.
Obrázek

Odpovědět