AUtomatizace - jak elegantne posouvat celou krivkou ?

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4818
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph »

Amplitube free neni, ale Analogsimul Guitarsuite ano. Vrele doporucuju vyzkouset Guitarsuite JCM 900. Rek bych, ze se to hodne blizi zvuku tohohle Marshalla. Je tam treba i krabicka Boss SD1 a v porovnani s originalem to bylo takrka 1:1.

Co se tyce screenu, tak doma zkusim vyhrabat nejakej projekt, kde se mi to delo. Ale jak rikam, netyka se to konkretne jen tech kytar, ale vlastne vsech VST zavesenych v insertu na audiostope, u nichz prepinam nejaky skokovy parametr (takze na kytarach treba ten zminovany cisty/zkresleny kanal).

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

pavlii: neni free... zadarmo si stiahni guitarsuite z simulanalog.org
simulacia jcm900 neni vobec marna, sd1 a ds1 su prakticky 1:1 s originalom

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

amorph: a to iste by sa dialo aj vtedy keby si ten efekt napriklad len bypasoval v tom takte kde potrebujes mat cisty zvuk?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4818
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph »

Musim se na to doma podivat, abych si byl jistej. Nicmene jestli to myslis jako reseni, tak to nejde, protoze cisty kanal na efektu simulujicim kytarovy aparat je neco jineho nez bypass efektu...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3348
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii »

ahha - GS znám, mám to doma :-) už nějakou dobu, ale nějak se mi to ztratilo ze zorného pole...takže skoková změna parametru...oki ;-)

P.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

Amorph píše:Musim se na to doma podivat, abych si byl jistej. Nicmene jestli to myslis jako reseni, tak to nejde, protoze cisty kanal na efektu simulujicim kytarovy aparat je neco jineho nez bypass efektu...
to mi je jasne, no len som chcel zistit, ci je take nieco problem co sa tyka presnosti. pretoze ak by ti to stihalo v pohode zapinat a vypinat na cas...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

mna napada taka podotazka, ci funguje v cubase latency compensation aj na automatizaciu... mozno v tom je zadrhel

Odpovědět