Cubase 15

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
biscuit

Cubase 15

Příspěvek od biscuit »

Dnes s oznámením dílčího updatu jsem se rozhodl i upgradovat z 14. Zatím jsem pořádně neprozkoumal, ale potěšil mě ohromně Wavelab GO, kterej se stal součástí Cubase. Použitelný a logický rozšíření. Konečně to někoho napadlo ;-)

Přehled všech změn je tu, kdyby někoho zajímalo:
https://www.steinberg.net/cubase/release-notes/15/

Momentálně taky platí sleva 30 %.

pavlii
Moderátor

Re: Cubase 15

Příspěvek od pavlii »

Jj - hodně zajímavé je třeba "sloučení" Folder a Group stop, kdy Folder se už tváří jako Group. Dost zjednodušení dalších kroků například.

P.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Jo, to jsou přesně ty věci, u kterých si vždycky říkám, proč že to nenapadlo někoho už dávno :-) Zrovna tahle funkce se mi líbí hlavně díky té vychytávce na mixu. Strašně nemám rád milion šavlí, ve kterejch už se pak člověk začíná ztrácet a tohle je přesně ten detail, kterej dělá velkej posun i v přehlednosti - vymícháš si skupinu, zabalíš složku a pak už na to nemusíš čučet a nemusí ti to překážet.
Naposledy upravil(a) biscuit dne 02 dub 2026 09:43, celkem upraveno 1 x.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Jo - což dělá snad každej. Ale vždycky jsi k tomu musel dělat tu skupinu, teď už nemusíš. Ta přehlednost tu byla i předtím. Tohle je spíš o zjednodušení.

P.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

No, musím říct, že z lenosti někdy tyhle věci v projektech tak nějak nakynou a pak už se mi to nechce uklízet a mám pak šavlí jako mravenců v mraveništi :-)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

:-D jojo, to chápu :-D

P.

Odpovědět