Cubase 4.1 update! download

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 25 říj 2007 09:37

ja som kupil tu amnestovanu verziu, updatoval som a trochu poskusal...obcas mi to divne dropuje, nech nastavim akekolvek buffery, pri minimalnom zatazeni...obcas mi to zacne hrat ako cez bitcrusher akokeby sa zmenila samplerate...ale neviem ci to nebolo tym ze som nemal disablovanu onboard zvukovku na notebooku... ale hadam sa to postupne odladi, teraz som skusal vrazedne kombo - novy notebook, nove drivery na zvukovku pre vistu, a novy software sam osebe :)...inak prva vec po prvom zapnuti noveho cubase - uplne prve siahnutie na equalizer v in kanali a hned skolaboval tak ze ziadna reakcia kompu :)) dost nepresvedcivy zaciatok :)))) trochu som si prebehol tie vst synty, celkom pouzitelne. a halionone ma velmi pekne string-like banky

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 25 říj 2007 10:20

ty si zobral tu amnestovanu ? no mne to moja paranoia nedovolila haha :-)

inak halionone ano fajn najde sa tam par celkom pouzitelnych zvukov s tymto ma steinbergovia prijemne potesili ...

tym dropovanim myslis to ze ti cca raz za sekundu/dve vyskoci zataz na 80-90%, pukne to a padne zase s5 na nulu ? lebo mne toto presne robilo ked som mal zapnute "multi processing" v devices control paneli... teraz mi to ale zahadne prestalo robit tak neviem :-)) pritom som nic extra nemenil/neupravoval :) asi sa klobasa uz zzila s mojim notebookom :-)

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 25 říj 2007 10:55

Z 4.1 jsem nadseny jak ze stability tak z funkci..uzasne
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 25 říj 2007 11:16

carloff píše:Z 4.1 jsem nadseny jak ze stability tak z funkci..uzasne
To kazdopadne.. len skoda ze nedali full verziu routingu do STUDIO verzie no.. ach jo.. co uz ...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 25 říj 2007 11:23

konecne ti smejdi opravili bug kterej me nejvic stval :-) HURAAA

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 25 říj 2007 11:25

biscuit píše:konecne ti smejdi opravili bug kterej me nejvic stval :-) HURAAA
ktory ?

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 25 říj 2007 12:18

ten dropping - zataz nevyleti hore, tak nejak to iba piskne a tak mpol sekundy je ticho ...znie to trochu inak ako klasicky drop pri pokusoch o prilis nizku latenciu...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 25 říj 2007 12:23

skusal si vypnut "multi processing" v devices settings ?? (teda ofsem ak mas core2duo procesor)

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 25 říj 2007 13:18

skusal, mam core duo, ale zvysilo sa mi zatazenie procaku z 5 na 10 % :) /(mal som v projekte zatial iba stuop nahodenych) tak som to dalej neskusal

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 25 říj 2007 13:21

no jasne lebo to vypne pouzivanie dvojch jadier.. ale mne to prave predtym pukalo len vtedy ked to bolo zapnute ... potom mi to ale tak nejak zahadne prestalo blbnut same od seba (este pred updatom na 4.1) .. takze netusim cim to bolo..

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 25 říj 2007 16:04

me hrozne blbnul zvuk, kdyz jsem mel zaplou on-board zvukovku, ale nemel jsem na ni nainstalovany drivery, po tom, co jsem to udelal, tak to zacalo fachat dobre.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 25 říj 2007 19:33

dendy píše:
biscuit píše:konecne ti smejdi opravili bug kterej me nejvic stval :-) HURAAA
ktory ?
nefungovalo prirazovani automatizaci pro vira (a urcite i jiny nastroje). u parametru jako je cutoff atd. ktere jsou zakladni a radky na automatizaci jsou uz "prednastaveny", automatizace sla nahravat normalne. ale ostatni parametry (treba adsr), kterym se ten radek pro automatizaci musi priradit (add), prave to add nic neudelalo a tudiz nebylo kam tu automatizaci nahrat :-( kdyz jsem to chvilicku po zakoupeni 4ky zjistil, malem jsem vyskocil z kuze, protoze sx3 s tim nemela problem.
za problem mohl ten jejich novej typ browsovani mediabay, nebo ako sa to vola. o bugu se vedelo minimalne od dubna a zaplata prisla az ted...

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 26 říj 2007 14:23

Díky Carloffe za info. Úplně bych to prošvihl. Už stahuju. :)

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 29 říj 2007 11:27

http://knowledgebase.steinberg.de/112_1.html tu je pokec k tomu mojmu problemu, dnes to skusim prenastavit

Odpovědět