Cubase 4.1 update! download

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Cubase 4.1 update! download

Příspěvek od carloff » 23 říj 2007 16:31

http://www.steinberg.de/1044_1.html

ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cubase ... atures.pdf

Top 10 new functions in 4.1:
• New designed Sample Editor
• Side-Chain Input to VST3 Plug-ins
• Free Routing + Recording from Summing Objects*
• Advanced Media Bay Options
• Track Quick Controls
• Global Transpose Track
• Advanced Arranger (Play Order Track)
• Project Logical Editor*
• SEQUEL Project Import
• Music XML Import & Export

Also:
• Three new VST3 Plug-ins: Chorus, Distortion, DualFilter
• VST3-converted Roomworks and Roomworks SE
• Apogee UV22HR dithering converted to VST3
• Windows Vista support
• VST Plug-in Bridge (Windows and OSX)
• Improved QuickTime 7 support
• Apple Remote Support
• Drum Editor improvements
• Remote Control extensions
• MIDI Loop Creation and Export
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 říj 2007 16:40

je v cubase kompatibilny multiband kompresor ? v N4 neni ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 říj 2007 16:45

Pytkin píše:je v cubase kompatibilny multiband kompresor ? v N4 neni ..
ten z wavelabu nefunguje v cubase/nuende? v inych hostoch nefunguje, pac pouziva nejake gui moduly z wavelabu, ale v cubase by mohol...
neni to spicka, ale nie je ani zly a vynikajuco sa nastavuje

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 23 říj 2007 16:47

ja myslim ze tam je.. cubase 4 ma mam asi tyden..a nativni plugin ymoc nepouzivam
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 23 říj 2007 17:00

Super zprava, tak ted uz jen koupit slovenskou Cubase 4 : )

.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 23 říj 2007 17:02

:)
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 říj 2007 17:09

pytkin: guglovic
http://www.2sound.de/artikel-cubase-4-test.html
je tam novy modry multiband...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 říj 2007 18:06

kexiK ; jo .. to iste co v N4 .. takze ked otvoris projekt so starym multibandom (kerych tu mame 100) , tak ti napise ze nemas plugin multiband kompressor .. TO SU KOKOTI v tom steinbergu ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 říj 2007 18:07

este ma napada skusit skopirovat stare DLL z N3 do N4 .. to otestujem vecer ked skonci zvukovyroba .. sem tam je to forum na nieco dobre :)

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 23 říj 2007 18:15

To musi jit, řek bych, že by je za to jinak ukamenovali už při betatestingu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 říj 2007 18:16

sadluck : no ale v novych verziach je VST technologia 3 .. v starsich je verzia 2 .. kludne to nemusi ist ..

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 23 říj 2007 18:53

jasně, ale zpětná podpora pro vst 2 snad být musí... pak nevidím důvod, proč by starej plugin neměl jít.. pokud to vyloženě nezablokovali a to by... to by to byla poněkud kudla do zad komukoli, kdo má starší projekty = jakémukoli věrnému uživateli.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 říj 2007 20:17

sadluck : uvidime .. vyskusame ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 říj 2007 21:18

4.1 .. free routing .. aa.. super.. taham.. tesim... :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 24 říj 2007 01:51

tak teraz ma pani zo steinbergu trosku nasrali.. free routing v cubase 4 studio nepodporuje routovanie s5 do audio stopy .. WTF ?!?!?!! to si robia prdel ??? akoze toto podla mna rozhodne nieje typ featury ktorou by mali limitovat studio verziu, to mam teraz podla ich uzasnej cenovej politiky zaplatit $400 (to ma tiez zarazilo, dal som 13 k za studio verziu a uphrade na full stoji tak isto ako samotna full verzia - akoze WTF ??? uz chapem danovo rozhorcenie...) ked to kopenzuju vyhodenim 2/3 pluginov ktore by som aj tak nepouzival alebo surroundom a podobnymi vecami ktore aj tak neporebujem tak pohoda ale TOTO ?? sak aj ableton to ma a oni to daju len to plnej verzie ??????

len koli tejto jednej feature ktora ma zaujima mam dat 20k za upgrade na full ????? :(( druhy krat v zivote kupim legalny soft a druhy krat v zivote to zacinam lutovat :(( (prvy krat to bol NO32 a asi tyzden po kupe mi neodchytil virus ktory mi odpalil vsetky data na disku) ....asi sa vratim k warezu ...

(to nehovorim o "zakaznickom" servise - keby som si neprecital na fore ze je update tak o tom ani neviem, naco som sa potom registroval a zadaval svoj e-mail ked sa ani neracia upozornit registrovanych zakaznikov o novom apdejte??)

akoze steinberg vazne zacina zbierat u mna minusove body ..

Odpovědět