cubase 4.5 za dverma?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 28 srp 2008 20:57

wtf! Jebat Steinberg. Proč to nemám dávno v emailu? Na co jsem registroval velikost ponožek a délku řas na jejich webu? O víkdendu na to mrknu, dávám jim poslední šanci. Pokud i 4.5 zklame, přecházím na Logic. Tentokrát už fakt.
Děkuju matuchovi za info btw. Řekni si štajnům o výplatu! :twisted:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 28 srp 2008 21:17

Copa ti nefunguje?
Brooklyn: oni maji studentskou verzi? Ja myslel ze jen EDU...(?)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 28 srp 2008 21:57

Shodan: cim te tak cubase zklamal? zrovna logic je myslim o tridu niz jak cubase...

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 28 srp 2008 22:05

ekeaze,kámoš co dělá na logicu se mě zdá že to má lepší zvuk,oba máme ECHo audio Fire Wire.Ale je to možná jen osobní dojem.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 28 srp 2008 22:11

ekeaze: to je nebezpecny takovy prohlaseni, kazdy je v necem lepsi, ale jsou to plne srovnatelny produkty.

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 29 srp 2008 00:56

biscuit píše:
matucha píše:VST3... no mohlo se vyrojit vic kompresoru s sidechainem, to jako nezene
no presne tam sem miril, protoze ten sidechain takhle je naprosto komfortni. je to mrzuty, obzvlast pro me s verzi studio. zatim pouzivam steinberguv vst3 komp a pouzit se da, ale chtel bych variantu(y) :-(
no ale zase je treba rict, ze steinberguv kompressor jako duck nefunguje uplne zle... proste to funguje

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 29 srp 2008 09:20

Ekeaze: Viděl jsi někdy Logic Studio 8 na vlastní oči? Blbá otázka - očividně ne.

Kermit: Copá, copá... tobě to funguje helééé?

Moje soužití s C4 ve zkratce:
První verze - nepoužitelná, extrémní vytížení CPU, každý druhý VST ho shodilo.
Pak už si nepamatuju jak šly ty updaty po sobě, ale po instalaci jednoho z nich to pro jistotu přestalo fungovat úplně. Slíbený fičury (sidechain) přišly až v updatu s půlročním zpožděním atd... mám toho plný zuby. Každá jiná firma by s jejich přístupem dávno zkrachovala.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 29 srp 2008 09:34

me sx2 fungovala uplne vpoho
c4 sem mel od c4.1... a to taky fungovalo dobre, prakticky to nikdy nepada

Kamarad, kterej ted presel na logic (posledni verzi), tak tvrdi, ze je to padavejsi nez cubase kdy byla, ale jinak je celkem spokojenej. A co se zvuku tyce, znej mu ted veci sterilnejc... coz je ale hlavne dany tim, ze nemuze pouzivat nektery prasici vst, na ktery si zvyk predtim.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 29 srp 2008 09:36

No nevim, moje C4 jede naprosto bez problemu, tenhle update jsem jeste neinstaloval, ale chystam se.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 29 srp 2008 10:45

uz to nekdo zkusil?

vypada, ze verze 4.5.1 je vicemene naprosto nanic komukoli, kdo nepouziva yamahackej HW a nepotrebuje zadny dalsi zvuky, ktery bude pouzivat "kazdej" ;-)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 29 srp 2008 11:02

me ten update slape naprosto paradne .. zatim zadny problem ...

Shodan: delel sem V logicu 8 2 mesice a vratil se zpet do Cubase 4...
jestli mam zacit vyjmnovavat pozitiva Cubase 4 tak to by bylo na hodne dlouho je jich fakt hodne... Proste Logic mi prijde v urcitejch vecech nedotazenej a Cubase jednoznacne je funkcema dal... tak abych neplacal jen tak nadarmo tak tady je par... prdem sorry za OT...
takze logic kdyz prepnes na vyssi frgvenci treba 96khz a chces projizdet nejaky samply v browseru, tak ty samply, ktery sou treba na 44,1khz hrajou s vyssim pitchem , takze Logic neumi resamplovat prehravani tech samplu (pouze az kdyz ho pridas do projektu).. nepochopitelny... Realtime timestretch nebo pitch shift na to muzes v Logicu zapomenout vse se tam musi delat prez pitch-time machine a to je opravdu nepohodlny... zkopirovat automatizaci z jednoho tracku na druhej no na to muzes taky zapomenout a cista duplkace automatyzace taky... pouze drag and drop a to je hodne pak kostrbaty musi se to pak doladovat... dale detailni doladeni paramtreu jako faderu atd.. i automatizce tak to taky nejde pac Logic se odviji od MIDI takze ma vse 127 kroku... no nebudu se dal rozepisovat to by bylo na dloho...
ale at kazdej dela v cem mu vyhovuje , ja jen usuzuju z toho co funkcne prevahje a to je jasne cubase... zvuk a co hraje trosku lip uz neresim pac to sou mini detaily...
jinak Sorry za velkej OT

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 29 srp 2008 12:43

No fuj, jeste ze jedu v Abletonu :) a az si poridim jabko comp, tak budu moc pouzivat stejny DAW :D

Sorry za OT.... nedalo mi to, ja zkusil cubase fakt mockrat a zatim mi proste neprostl k srdci. To je ale hlavne tim, ze jsem nikdy nedal dost casu si s tim pohrat a naucit se to ovladat (napr. koukat na Ondrashe jak s tim jede pres klav.zkratky je fakt koncert). Holt Nemci, neco jako SAP a Siebel (CRM systemy) - SAP je fukncni, slape, ale UI ma 100 let za opicema a neco v tom nastavovat, to je se ucit proprietalni program.jazyk a doufat, ze to bude fungovat. Siebel, od Amiku, je vyladeny, UI pro blbce, dela se v nem v Jave, atd.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 srp 2008 12:59

Shodan, jo, nemam problem (az na par lapsu pri pouziti nazivo, ale to nemusi bejt problem Cubase, ale zvukovky (resp. driveru))

ekeaze: to prave tak jasny vubec neni, Logic ma zase jiny funkce, ktery v Cubase bud chybej, nebo chybely donedavna. Je to vec preferenci, ale rozhodne to Cubase logicu nijak nenatira. Co se mi osobne na Cubase libi, je to, ze mi prijde vic "logical" nez logic ;)

upman: SAP neni CRM ;)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 29 srp 2008 13:09

To muzem udelat novy tema na toto ... kdyz tak to nekdo presunte please...
jo je to o osobnich preferencich, ale tak mi rekni co v cubase 4 chybi a co je v logicu 8.... jedina vyhoda logicu je ENVIROMENT a to pro toho kdo dela se spoustou HW, tak tam si muzes postavit komplet virtual MIDI na ovladani a da se to ruzne routovat atd... ale to de v cubase taky...
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 29 srp 2008 13:19, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 29 srp 2008 13:16

Kermitak píše:
upman: SAP neni CRM ;)
No to si ze me delas standu, ne? Dobre, je to mySap CRM, ale SAP jako SAP. Jinak ale pokud to je minene tak, ze SAP = sh*t nejvetsi, tak ac me castecne zivi, tak se pod to podepisuji :D
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Odpovědět