Cubase 4 vs. Cubase Studio 4

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 15 pro 2006 13:39

No vzhledem k tomu, ze porad mam VST tak pretacim do audia, ale ted jsem zlikvidoval digital mixpulty a nahradil prevodnikama a mix hodlam delat vylucne v pocitaci.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 15 pro 2006 14:14

no jasne tak ma to svoje vyhody.. napriklad kdyz chces pouzit nakou DSP kartu a aplikovat jeji VST efekty viz. UAD / POWERCORE.
Navic pocet stop na realnym motorovym mixu neni takovy jako mas treba v cubase. Jasne da se to tam urcite ruzne routovat apod. ale podle me (subjektivn nazor) to neni tak pohodlny.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 15 pro 2006 16:56

myslim, ze Mackie control je v tomhle smeru dost pohodlny a s prislusnym poctem expanderu se dostanu v klidu na 24 savli + komplet ovladani eq, dynamika, sendy
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 16 pro 2006 10:05

a.tom.x píše:myslim, ze Mackie control je v tomhle smeru dost pohodlny a s prislusnym poctem expanderu se dostanu v klidu na 24 savli + komplet ovladani eq, dynamika, sendy
no na HW dostacujici, ale kdyz to vezmu z druhe stranky tak v cubase mam treba 48stop :) kdyz vezmu efekty atd. samozrejme by se to dalo zcuknout do 4stop nekdy to ma clovek rozdeleny i kvuli prehlednosti.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 18 pro 2006 16:40

a.tom.x píše:už jsem si zvyknul, že si tady musím odpovědět sám ;) všude spousta teoretickejch keců, ale prakticky to nemá nikdo vyzkoušený :( takže jdu do rizika, že vyhodím 12 litrů a pak zjistím, že to má spoustu much, který budou vychytaný až ve verzi 5 ;) (to byl taky důvod proč jsem nešel do SX, která pro mě měla minimální přidanou hodnotu oproti VST). Naštěstí už mám v mezidobí domluvenou praktickou ukázku a testík C4.
Hele Tome... ty mě fakt už štveš... :( sem ti říkal, že jedu přes External Instruments v Cubase4 a funguje to dobře... tak se přijď podívat a neřeš to tady... Teda jestli tou praktickou ukázkou nemyslíš návštěvu u mě... :lol:

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 pro 2006 18:08

Ano Ondrashi, nazval jsem tě praktickou ukázkou :) :) :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 18 pro 2006 19:15

a.tom.x píše:Ano Ondrashi, nazval jsem tě praktickou ukázkou :) :) :)
hen héééén tak studio4 uz mam doma tak sem zvedavej, co mi vsecko nepude :)))))))))

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Příspěvek od Symphonic » 18 pro 2006 21:08

Mimochodem, pokud vim tak Cubase Studio 4 ma na CD ty stare VST z verze 3, ale nevim jestli jsou tam vsechny z SX3 nebo jen ty z SL3?
(resp. je nekde seznam vsech VST co se davaji k Studio4? Vsude jsem videl jen pocet)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 18 pro 2006 22:18

Symphonic píše:Mimochodem, pokud vim tak Cubase Studio 4 ma na CD ty stare VST z verze 3, ale nevim jestli jsou tam vsechny z SX3 nebo jen ty z SL3?
(resp. je nekde seznam vsech VST co se davaji k Studio4? Vsude jsem videl jen pocet)
seznam jsem k tomu dostal a neni to CD ale DVD.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 13 črc 2007 14:15

Jen upozornuju, ze steinberg ma pres leto akci levneho upgrade na Cubase 4 a Cubase 4 Studio z Cubase LE (ten se dostane u spousty hw). http://www.disk.cz/disk/article?209

Odpovědět