Cubase 5 s BCF2000, jak na to?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Re: Cubase 5 s BCF2000, jak na to?

Příspěvek od TTT31 » 21 bře 2012 01:21

koma6: taky mám docela čerstvě BCFko a moc mi ten MC C mod nebyl jasný, než jsem narazil na tenhle 4dílný tutoriál. Kdyžtak checkni, třeba ti tam něco z toho co chceš, docvakne :) Týpek tam rozebírá ovládání Mixeru, EQ , insert efektů a nakonec i Instrumentů (s MC C)

první díl:
http://www.youtube.com/watch?v=oLJ9OBmADHE


Má ten Baby HUi nějaké použitelé vychýtávky oproti Mackie controlu? Nebo je to jenom odlehčená verze kompatibilní s více DAWy, jak píšou v tom helpu?

Teď jsem testl, to co píšeš stím mutováním v Mackie control modu a nemutuje mi nic .. (CUbase)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Cubase 5 s BCF2000, jak na to?

Příspěvek od komasix » 21 bře 2012 01:50

děkuju moc ! přijde mi že mackie mod nefunguje korektně. podle všech tutoriálu nefunguje přepínání pages třeba v EQ. potřeboval bych se dostat nějak hloubš k editaci. případně nahrát firemní nastavení ale nevím jak...

TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Re: Cubase 5 s BCF2000, jak na to?

Příspěvek od TTT31 » 21 bře 2012 01:57

Mi celý MC C fičí v Cubase korektně, přepínání presetů i přepínání pages v EQ jsem teď zkusil a je to OK. Určitě si rozjeď ten BcView, co má týpek v tom tutoriálu, bez toho je to haluška.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Cubase 5 s BCF2000, jak na to?

Příspěvek od komasix » 21 bře 2012 02:06

jo ten mam... nejspíš se vždycky přepnu do nějakýho "modu" a neumim z něho vyskočit. Kupříkladu tlačítka Schift a Schift - nahoře.. mi něco samy o sobě přepínají a pokud to chápu dobře, by neměli mít žádnou jinou funkci než schift 1 a schift 2...

TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Re: Cubase 5 s BCF2000, jak na to?

Příspěvek od TTT31 » 21 bře 2012 02:18

Jj světlý shift ti zpřístupňuje fuknce svěle sedé a tmavě šedý shift funkce tmavě šedé. Aby ses dostal do EQ, žáden shift nepotřebuješ, tak když se zamotáš, skoč na něj a začni odznova :) ( btw jdi se na to vyspat, ráno moudřejší večera :wink: )

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Cubase 5 s BCF2000, jak na to?

Příspěvek od komasix » 21 bře 2012 02:23

asi jo)) a děkuju mockrát !

Odpovědět