Cubase problém s nastavením zvukové karty

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
MrKolmi
Příspěvky: 16
Registrován: 02 črc 2010 17:05

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od MrKolmi » 08 čer 2011 23:13

supreff píše:v program files
mno právě tam nic přes co by to šlo spustit není, pouze uninstall a dll.

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od supreff » 08 čer 2011 23:18

při zapináni in a out si vypni we windows všechny potenciální přehrávače jako je explorer skype atd :mrgreen:

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od supreff » 08 čer 2011 23:24

hele cubase má vlastní "asio low latency" tak na co chceš ten asioall?jo a v tom program files to fakt neni no

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od supreff » 08 čer 2011 23:28

už vim,odinstaluj si to asioall a znova spust setup a v nabidce budeš mit of-line setings tak ho zaškrtni a nainstaluj,pak ho budeš moct spustit v program files :)

MrKolmi
Příspěvky: 16
Registrován: 02 črc 2010 17:05

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od MrKolmi » 08 čer 2011 23:30

supreff píše:hele cubase má vlastní "asio low latency" tak na co chceš ten asioall?jo a v tom program files to fakt neni no
mno já tam mám na výběr ASIO DirectX Full Duplex Driver, pak ASIO4ALL a pak Generic low latency asio driver, kterej když dám tak taky nic nejde

MrKolmi
Příspěvky: 16
Registrován: 02 črc 2010 17:05

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od MrKolmi » 08 čer 2011 23:36

tak sem to provedl, nastavil jsem line in a line out.. a ten out, furt tam je ten křížek, kterej to prostě nějak zakazuje.. nejspíš tím MS GS Wavetable Synth.. což fakt nevím co to je za sra*ku

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od Pytkin » 08 čer 2011 23:38

co tak kupit si nejaku poriadnu zvukovku ?

MrKolmi
Příspěvky: 16
Registrován: 02 črc 2010 17:05

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od MrKolmi » 08 čer 2011 23:43

ta zvukovka je v pohodě, možná později.. až budu na jiný úrovni :)

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od supreff » 08 čer 2011 23:45

když ti nejde ani asio low latency tak bude problem asi trochu jinde,zkus si pohrát s nastavenim zvukovky ve windows,jinak se přikláním k pytkinovi,ale pokud nemáš na kartu prachy tak ti nezbývá než zkoumat v nastavení a najít si to svoje nastavení(každej máme to svoje nastavení :wink: ) :mrgreen:

MrKolmi
Příspěvky: 16
Registrován: 02 črc 2010 17:05

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od MrKolmi » 08 čer 2011 23:51

jasně no, achjo... já už fakt nevim, podle mě je problém v tom HS MS Wavetable Synth, teďka koukám na youtube že to je nějakej software od Microsoftu, ale nemůžu ho v pc najít..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od Pytkin » 08 čer 2011 23:53

to je vnutri .. to sa neda odinstalovat .. ale bez problemov to s nim funguje ..

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od supreff » 08 čer 2011 23:55

možná ho nějak vypnout v biosu :roll:

MrKolmi
Příspěvky: 16
Registrován: 02 črc 2010 17:05

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od MrKolmi » 08 čer 2011 23:56

Pytkin píše:to je vnutri .. to sa neda odinstalovat .. ale bez problemov to s nim funguje ..
achjo, ty mě vždycky sebereš každou naději :-D.. už fakt nwm co s tim

MrKolmi
Příspěvky: 16
Registrován: 02 črc 2010 17:05

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od MrKolmi » 09 čer 2011 00:03

chlapy, tak sem nato kápnul a ten křížek dostal pryč.. teďka už se mi ukazuje latency jak in tak i outu.. jenže pořád ty výstupy out ukazuje jako Inactive a nechápu proč :(

kopyto
Příspěvky: 78
Registrován: 06 kvě 2011 14:45

Re: Cubase problém s nastavením zvukové karty

Příspěvek od kopyto » 09 čer 2011 00:34

Vypni ten Windows media player, blokuje ti ten výstup.

Odpovědět