ja by som zacal tym ze otvorim task manager a kukam na percenta cpu, ci tam nie je nejaky zahadny "proces" ktory zerie 90% cpu = tvoj komp prave pravdepodobne posiela spamy do burkiny faso rychlostou 1000 majlov za sekundu, namiesto toho aby pocital vst
samozrejme BS-ho rada je takisto dobra a asi nezalezi co urobis prve... antivir mas aky?
mario.severin píše:Mám plnou verzi NODa. A Kerio jako firewall...
Zatím moc děkuji. Až dojedu z roboty, tak to zkusím...
MarioS
v tom pripade odpoj sietovu pripojku a zostrel task managerom kerio aj noda (ak to vobec ide) a potom pouzivaj cubase... ak kerio sustavne odraza nejake pokusy o prienik, moze to byt ono. na percentach cpu pre jednotlive procesy v task manageri by si to mal byt schopny odhalit
BS měl pravdu - byl tam konflikt, následná reinstalace proběhla se zaťatými zuby, ale vše se podařilo i přes počáteční odmítání zvukovky Cubasem. Ovšem TOM-Thak píše, že spustí v pohodě - cituji: 4Moogy 4FM8 + Z3ta+ apod. kravinky..., což se mi zdá hodně, ale je pravda, že Minimoog mě při hře obouruč žere kolem 35%, takže mě nezbývá než šetřit CPU kde se dá...
mam podobny problem,praska mi to ve winampu,tak i v cubasu..reinstaloval jsem z visty zpet na xp a stalo s emi toto,drivery pouzivam stejne jako drive pro xp..nevite nekdo,cim to muze byt?mam uplne cisty system...